Dark Times

Kruip in de huid van 1 van de 6 wezens en ontdek een nieuwe wereld...
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Freedom || Open

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: Freedom || Open   vr jul 05, 2013 2:36 pm

En vrolijke kreet was te horen toen een meisje met een rotvaart uit de wolken stortte. Ze flapte hard met haar vleugels, en trok ze uiteindelijk in. Ze had een brede grijns op haar gezicht, en haar staart zwiepte vrolijk achter haar lichaam aan. Het meisje was een demon, eerder bekend als Neru. En haar favoriete, en bijna enige bezigheid was lekker hard rondstuiven. Vliegen, het was vrijheid die niet iedereen had. Het was één van de mooiste dingen in het leven, en de mensen die geen vleugels hadden waren echt zielig. Je mistte gewoon de helft van je leven als je niet kon vliegen. Vréselijk leek het haar gewoon, aan de grond vastegeschroefd zijn. Nouja, gelukkig had zij wél een gelukje gehad. Haar ogen begonnen te tranen van de wind, en haar haren zwiepten voor haar ogen. Mmm, nu zag ze niet veel, even wat op verzinnen. Ze schudde haar hoofd om het haar eruit te krijgen, en zag tot schrik dat de grond al bijna voor zich was. Wow, dat was snel. De volgende keer moest ze maar iets hoger gaan. snel trok ze zich op, en vloog ze omhoog. Er ontsnapte en kleine inspannende kreun uit haar mond. Best zwaar was het, misschien moest ze voortaan maar iets rustiger aan doen. Nee dat ging niet gebeuren. Het beperken van vliegen was nog het laatste wat Neru kon doen. Ze stopte even, en zweefde naar de grond. Ze trok haar vleugels in en ademde diep uit waarna er een brede glimlach op haar gezicht verscheen. Neru zwiepte haar staart vrolijk heen en weer, en ging in de kleermakerszit zitten naast het water. Ze keek kort naar haar spiegelbeeld, en rekte zich eens uit. Ze zong vrolijk een liedje, en sloot haar ogen. Het was heerlijk om alleen te zijn. Je kon alles doen wat je wilde, rondvliegen, zingen, dansen noem maar op!

|| OPEN! ||
Terug naar boven Ga naar beneden
Morla

avatar

Aantal berichten : 191
Registratiedatum : 05-05-13

Character sheet
Naam: Morla Silver
Wezen: Witch
Crush: I like a good fight, so i can crush my foe!

BerichtOnderwerp: Re: Freedom || Open   vr jul 05, 2013 9:14 pm

Het was lekker rustig geweest. De newborns leerde zich beter beheerzen en er waren verder geen klachten gekomen. Even had hij zin om eens buiten Shanaris gebied te gaan. Even een plekje opzoeken in Tyrion's gebied om de boel daar onveilig te maken. Zins Raven die engel had bevochten was hij harder gaan trainen om niet zo snel zijn controlle te verliezen wanneer hij hun bloed rook of sterker nog proefte! Ook de komst van Madelin had hem iets doen veranderen, maar enkel wanneer Raven alleen was . Ze was net als haar moeder heks, maar zij zou de enigste heks zijn die hij geen kwaad zou doen uit twee redenen. 1 Ze deed hem veel denken aan Maia. 2 Madelin was toch deels familie! Goed misschien dat Shanaris het niet goed vinden zou, maar Raven vond het niet kunnen om familie aan te vallen!!! Zijn lichte voetstappen verrieden nauwelijks was en zo kwam hij in het bos van weerwolven gebied. De stank hing er zwaar en hoewel zijn maag nog leeg was zou Raven toch bijna over zijn nek gaan... Een vrolijke kreet deed hem op kijken en Raven zag een gevleugelt ding uit de lucht vallen, maar al snel zag hij dat het Neru was. Een klein eigenwijs mormel was het! Moest ze de rust in het bos nu echt verstoren? Straks stonk het hier nog erger??? Even kucht Raven en liep verder. Op de plek waar water was zag hij het gevleugelde grietje zichzelf in haar spiegelbeeld bewonderen en hij kon het niet laten. Met snelle sluipende passen rende Raven naar haar toe en duwde haar voorover...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Freedom || Open   za jul 06, 2013 10:18 am

Een luide geschrokken gil floepte uit haar mond toen er een harde duw tegen haar rug aankwam en ze voorover in het water viel. Snel greep ze zich vast aan de kant. Nee, geen water! Alstjeblieft niet. Ze klemde zich om de kant en trok zich op. Oh, ze had nog geen eens gekeken wie het was. Haar blik gleed naar boven en daar stond en vampier, ze kende hem ergens van. Vast eens eerder gezien. De vampier torende boven haar uit waardoor Neru even slikte en haar doorweekte vleugeltjes liet flappen om omhoog te komen. 'Waar w-was dat v-v-voor nodig-g?' vroeg ze rillend. Het water was nog koud, en Neru vondt water ook niet het leukste ding in de wereld. Haar gewone gedaante kon er een beetje tegen, maar haar kattenvorm was echt als de dood voor dat water. 'Wat doe je hier eigenlijk?' vroeg ze daarna op een brutale toon. Als iemand dacht haar de baas te spelen had diegene het goed mis. Neru was brutaal, soms overmoedig, en snel. Dus ze zou zo kunnen vluchten, maar eerst even deze vampier irriteren. Daar hield ze vreselijk veel van, grote mensen irriteren. Het was altijd zo leuk als ze boos werden. Vooral bij Cervius, maar daar moet je wel oppassen, want die kon zo een arm afbijten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Morla

avatar

Aantal berichten : 191
Registratiedatum : 05-05-13

Character sheet
Naam: Morla Silver
Wezen: Witch
Crush: I like a good fight, so i can crush my foe!

BerichtOnderwerp: Re: Freedom || Open   za jul 06, 2013 5:40 pm

Raven grijnsde en begon hard te lachen toen ze een poning deed om aan de kant te komen. Toen ze stotterde. Wat was dit amusant! 'De situatie vroeg er gewoon om.' grinnikte Raven en liep naar een boom waar hij tegen aan ging leunen. Ze droop echt! Raven grinnikte zachtjes terwijl hij wel allert bleef op zijn omgeving. Goed ze was een demon dat rook je door hun zwavel geurtje. Toen ze vroeg wat hij hier deed keek Raven haar weer aan. 'Oh wat meer bekijken.' zei hij rustig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Freedom || Open   di jul 16, 2013 5:59 am

Hoe durfde hij te lachen! Wat een sukkel zeg. 'De situatie vroeg er gewoon om.' Neru lachte even sarcastisch 'Deze situatie vraagt erom om jou kop der af te trekken!' 'Oh wat meer bekijken.' Had hij rustig geantwoord. Neru wrong haar staart uit. 'Meer bekijken?' Ze vloog naar hem toe en ging voor hem staan 'Kun je echt niks beters verzinnen?' Ze vond hem niet echt een bedreiging dus veranderde ze in haar demonenvorm. Een kleine kat met de vachtkleur van haar haren. Ze spreed haar vleugels, die iets lichter van kleur waren. Om haar buik was een leren riempje gebonden, waar een kokertje met een zwaardje in zat. Ze opende haar rode oogjes en probeerde de koppijn te negeren. Ze vloog op en miauwde een rits woorden in zijn gezicht. Neru kon in deze vorm heel erg op je zenuwen gaan werken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Morla

avatar

Aantal berichten : 191
Registratiedatum : 05-05-13

Character sheet
Naam: Morla Silver
Wezen: Witch
Crush: I like a good fight, so i can crush my foe!

BerichtOnderwerp: Re: Freedom || Open   di jul 16, 2013 9:50 pm

Raven keek rustig voor zich uit en grinnikte zachtjes bij haar reactie. Andere klieren was zo leuk, maar toen ze als kat begon te miauwen gromde hij even en keek even strak voor zich uit. Het was dat ze een demon was anders had hij haar allang gedood door haar bloed te drinken. Demonenbloed was niet te zuipen veel te dik en te traag. Je werd er enkel misselijk van!!! Net als heksen bloed trouwens met al die kruiden die ze aten bij hun voedsel, Bah bah bah! 'Verschwinden kleines Miststück!' zei Raven na een tijdje dat ze bleef miauwen en sloot zijn ogen even. Vampiers konden de normale taal die hier gesproken werd, maar als ze onderling waren spraken ze vaak duits. Voor andere die de taal niet konden verstaan handig en je kon er vaak ook lekker mee schelden de ander wist het dan vaak toch niet.
XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Freedom || Open   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Freedom || Open
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» | Open || So why care for these petty obsessions? |
» The song of your heart//open
» LUNA NIVEA [open]
» {OPEN} Making myself at home
» I don't need your help. {OPEN}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dark Times :: Tyrion :: Dangerous Forest Piece :: Aberon Lake-
Ga naar: