Dark Times

Kruip in de huid van 1 van de 6 wezens en ontdek een nieuwe wereld...
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Good day to you..[&Selena]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lie

avatar

Aantal berichten : 19
Registratiedatum : 29-05-13
Leeftijd : 20
Woonplaats : Assgard~

Character sheet
Naam: Lie laufeyson
Wezen: Demon
Crush: -

BerichtOnderwerp: Good day to you..[&Selena]   ma jun 24, 2013 4:37 pm

Nee, hij was niet verdwaald. Noch was nieuwsgierig. Hij was gewoon op onderzoek uit. En dat viel niet onder nieuwsgierigheid. Lie zuchtte en zette zijn voettocht voort en snoof diep de koude, kille schemerige lucht in. Hij was een heel eind van huis, hij wist het. Lie was sowieso aan de andere kant van het land beland, het was hier zo verschrikkelijk, zo groen en mooi, zo liefdevol. Hij haatte het. Maar de schemering trad in, wat betekende dat het nacht werd. Dan was hij in zijn element. Het werd nu wel wat lastiger om het pad voor zich te zien en in zijn hand ontvlamde een grote vlam, dat bijna aan een klein kampvuur voldeed. Hij kon nu minstens tien meter voor zich uitkijken.
In de verte hoorde Lie gehuil, dat kon maar een ding betekenen. Weerwolven. Dus hij was hier beland...Interessant. Lie grijnsde, hij kon die stomme haarballen wel aan. Hij was ouder, bezat magie en kon ze met een handomdraai flamberen met zijn vuur. Wauw. Hij was duidelijk in de meerderheid. Desalniettemin wilde hij wil een schuilplek vinden, als er minstens tien weerwolven waren moest hij zijn kansen nog eens bekijken. Sowieso verraadde hij zichzelf met zijn vuur.
Plotseling keek hij op, de lucht was vochtiger en killer geworden, de lucht donkerder en in de verte klonk ruisen. Ruisen van een rivier, en voor de rest stilte. Hij naderde een meer. Met snelle passen liep hij in de richting, en in de donkerte die verlicht werd door zijn vlam vond hij een hoge rots waar die harige beesten niet op konden. Met een knip van zijn vingers stond hij er boven op. Heerlijk, illusies. Maar zijn blijheid was van korte duur. Het geluid van naderende voetstappen maakte hem absoluut niet blij. Twee zwarten gedaantes landden naast hem neer, zijn raven. Het waren geen pootstappen van weerwolven, die klonken anders op de grond. Nee, dit waren menselijke stappen, en hij voelde de goede magie rondzwerven. Lie doofde zijn vlam en ging zitten op de rots, hopend dat de persoon zou afwijken en denken dat hij was gevlucht. Maar nee, de persoon kwam duidelijk dichterbij.
Met een grijns liet Lie weer een vlam opspatten en hij de keek de jonge vrouw aan. 'Een aangename, goede avond, Miss.' Sprak hij nonchalant en zijn ogen glinsterden kwaadaardig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Selena
Admin/Leidster
avatar

Aantal berichten : 335
Registratiedatum : 04-05-13
Leeftijd : 20
Woonplaats : In jou dromen

Character sheet
Naam: Selena Lotus
Wezen: Witch
Crush: Love, is something beautiful and something special ...I have not yet had time to get to know for

BerichtOnderwerp: Re: Good day to you..[&Selena]   ma jun 24, 2013 5:54 pm

In een zwarte jurk gehuld dat haar tail goed uit liet komen en een cape om haar schouders liep Selena door het donker bos. ze had haar Capuchon opgedaan zodat ze niet herkend zou worden. De zon werd steeds meer opgeslokt door de horizon en het werd al gauw heel donker in het bos, maar zelf dan kon ze gemakkelijk de weg vinden door haar eigen bos. Ze was hier gegroeid en kende hier alle planten of er moesten nieuwe planten bij zijn gegroeid. Met een mandje om haar armen liep ze richting de territoria van de weerwolven. vandaag zou een donker nacht zijn, de maan is nog niet herboren en de plant die ze wou plukken moest je op zo een nacht plukken voor zijn volle kracht. Selena haalde diep adem en keek om zich heen met haar lente groene ogen Hmm, duisternis, een prachtige tijdpunt...'  Hoorde ze een stem in haar binnenste en Selena zuchten 'dan nog vind ik de volle maan fijner...' Zei ze zachtjes tegen zich zelf en voelde hoe de lucht om haar heen natter werd en in de verte hoorde je de gezang van de rivier en ze wist dat ze in de buurt was. 'Voor deze ene keer ben ik het helemaal met je eens...Prachtig om je zo kracht vol te voelen tijdens de volle maan..' De stem was zangerig en had een duistere stem in haar hoofd. Selena glimlachte maar antwoorden niet. Selena bewoog zich geruisloos omhoog op wat stenen, ze moest nar boven voor de plant maar voor ze helemaal boven was voelde ze ander soort energie, geen heksen magie dat zeker..en het was ook geen engel die in de buurt was. Het leek erg veel op Magiërs energie maar dit was veel duister en zo als Selena wist konden vampiers geen magie beheersen dus moest het wel een demon zijn 'Wat heeft een wezen als hij hier verloren?' hoorde ze een stem in haar hoofd en Selena haalde haar schouders op.  'Een aangename, goede avond, Miss.' Sprak een stem nonchalant naast haar en ze schrok er niet echt van, want ze wist dat hier iemand zat. Selena stopte en keek met een glimlach naar de persoon die had gesproken 'U ook een goede Avond, meneer.' Ze probeerde wat te zien van de jongen man maar echt veel kon ze niet onderscheiden, nouja hij zou vast ook niet veel kunnen zien want ze was eigenlijk helemaal in het zwart, misschien zou je haar rode haar kunnen zien en haar ogen..maar bij een demon wist je het nooit, misschien kon deze prima in het donker zien? 'Bent u verdwaalt?' vroeg ze met een mierzoete toon en glimlachte liefjes. 


sorry dat het zo kort is :s

_________________

AMV~Theme~Voice~Character
Roze~Zoran
karakters:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://darktimes.actieforum.com
 
Good day to you..[&Selena]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dark Times :: Tyrion :: Dangerous Forest Piece :: Aberon Lake-
Ga naar: