Dark Times

Kruip in de huid van 1 van de 6 wezens en ontdek een nieuwe wereld...
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Hee! Freakin' droopy eye!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: Hee! Freakin' droopy eye!   ma jun 10, 2013 7:09 pm

Het nieuws was Natsu niet ontgaan. Nieuws over dat Gray was wedergekeerd. Die klootzak… Eerst verdwijnen en dan weer terug komen! En zonder wat te zeggen! Goed, aan de ene kant mochten ze elkaar totaal niet, maar aan de andere kant waren ze ook weer goeie vrienden. Ja, de twee hadden een vreemde band, waar velen nog van konden leren. Als een idioot rende de roze harige jongen door de straten heen, op weg naar het huis van Gray. Hij zou die asshole eens een warm welkom heten! Met een extra nadruk op “warm”. Natsu hield van zijn vlammen en was echt niet bang om ze te gebruiken. Wat grotendeels kwam door zijn opvliegerigheid, waardoor hij negen van de tien keer meer roekeloos was dan opgefokt. Velen vonden het een zwakke plek, die roekeloosheid, maar zijn vader had hem er weinig op aangesproken. Het leek eerder Natsu’s sterkste punt te zijn. Daar was Gray’s huis! Op zijn gezicht verscheen een brede grijns, zette zich af van de grond en sprong zo dwars door het raam naar binnen. Een oude gewoonte. De voordeur was veel te saai. ’Droopy eye!’ schreeuwde hij. ’Where the heck are ya?!’ Nonchalant liet hij zich in een sofa vallen, waarna hij gemakkelijk ging zitten en afwachtend keek in de richting van de keuken, waar gerommel klonk. ’Te lui om een oude vriend te begroeten?


| Wop, slechte begin post xD maar deze is alleen voor ijsblokje Gray
Terug naar boven Ga naar beneden
Felix

avatar

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 13-05-13
Leeftijd : 18

Character sheet
Naam: Felix Lawliet
Wezen: Werewolf
Crush: Crush the bugs!

BerichtOnderwerp: Re: Hee! Freakin' droopy eye!   di jun 11, 2013 3:16 pm

Gray gaapte even toen hij zijn bed uitstapte. Hij trok snel wat kleren aan, en ging even zitten op een stoel. Hij viel bijna weer in slaap, maar werd wakker toen hij beneden voetstappen hoorde. Snel sprong hij op, en rende hij naar de keuken, waar de deur naar de woonkamer ging. Hij keek niet waar hij liep, en viel bijna gelijk over de rommel die er lag. Gray maakte een soort mislukte koprol, en knalde tegen de deur naar de woonkamer. ’Droopy eye!’ Hoorde hij een maar al te bekende stem roepen. Néé! Het was Natsu... Die irritante Asshole waar hij vaak ruzie mee had. ’Where the heck are ya?!’ Gray stond op, en deed de deur open. ’Te lui om een oude vriend te begroeten?' Riep Natsu nog. Hij liep naar binnen en keek Natsu onaardig aan 'Wat doe jij hier?' Mompelde hij met een nonchalante toon in zijn stem. Hij liep op hem af, en ging voor hem staan. 'Vind je dat normaal? Om zomaar m'n huis binnen te komen?' Hij keek hem strak aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Hee! Freakin' droopy eye!   di jun 11, 2013 6:19 pm

Hij rook hem, hij hoorde hem. Ja, het was overduidelijk dat Gray hier was. Dat hij niet in een leeg huis stond, want dat zou de pret bederven. Of nou ja... Als zijn "beste" makker er niet zou wezen, zou Natsu simpelweg de koelkast plunderen en doen alsof het zijn eigen huis was. Niet dat hij dit zomaar bij iedereen deed. Oh nee, hij mocht dan wel een wildebras wezen, maar bij zoiets was hij wel wat terughoudender. In iemands huis inbreken deed Natsu alleen als hij wist dat het bij die persoon kon, dat die het wel "accepteerde" en zijn aanwezigheid op prijs stelde. Hoewel dat laatste niet vaak gebeurde. Velen vonden hem irritant, soms wat opvliegerig, en een kind. Misschien was dat ook wel zo, aangezien Natsu heel anders was opgevoed dan de andere leeftijdsgenoten hier. Een opvoeding waar de jongen trots op was, ondanks dat niet geloofd werd dat hij door een draak was opgevoed. Igneel... Jarenlang, in zijn eigen vrije tijd, was Natsu opzoek gegaan naar z'n vader. Al zijn zoekacties waren tevergeefs, maar zo snel gaf hij niet op. Zelfs na al die jaren had hij de sterke hoop hem weer te vinden. Alleen nu was het tijd om sterker te worden, meer dingen bij te leren. Oorlog stond voor de deur. Spanningen tussen vijanden liepen steeds hoger op. Het was niet dat Natsu daarmee blij was. Hij hield anderen liever te vriend, had liever geen vijanden. Maar ja, niet alles ging zoals hij wilde. Eindelijk verscheen Gray, met een niet al te vriendelijk gezicht. Gemakkelijk bleef hij zitten en stak vrolijk zijn hand op. 'Yo!' Het maakte hem niet uit wanneer iemand pissig of chagrijnig was, hij deed altijd alsof zijn neus bloedde. 'Wat doe jij hier?' Terwijl Gray zijn kant op kwam lopen, kwam hij weer in de benen. 'Ik hoorde dat je weer terug was na je verdwijning, dus ik kwam eventjes "hallo" zeggen. Mag dat soms niet?" Hier verwachtte Natsu een negatief antwoord. Zoals altijd. 'Vind je dat normaal? Om zomaar m'n huis binnen te komen?' Bedenkelijk staarde Natsu langs Gray heen, waarna hij eens zijn schouders op haalde. 'Oude gewoonte, dat moet je inmiddels wel gewend zijn... En anders wen je nu maar alvast!'
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hee! Freakin' droopy eye!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hee! Freakin' droopy eye!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dark Times :: Shanaris :: Waterfalls :: Waterfall Village-
Ga naar: