Dark Times

Kruip in de huid van 1 van de 6 wezens en ontdek een nieuwe wereld...
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Louder than words [O P E N]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nathan
Admin
avatar

Aantal berichten : 115
Registratiedatum : 15-12-13
Leeftijd : 20

Character sheet
Naam: Nathan Kurosaki Lotus
Wezen: Magican
Crush: Ƭнє яєƖαтισηѕнιρ вєтωєєη мє αηɗ му мαgιc ιѕ ρяєтту gσσɗ

BerichtOnderwerp: Louder than words [O P E N]   zo aug 24, 2014 6:52 pm


Vermoeid slenterde Nathan verder. Verder en verder. Zijn blik was leeg, zijn mondhoeken hingen deprimerend naar beneden. De ochtend training was zwaar geweest. Extra zwaar. De jonge magiër was nu zo’n vijf jaar in zijn vaders stad. Vijf jaar alweer. Vijf jaar weg bij zijn moeder. Weg bij de heksen. Gedwongen was hij mee te gaan naar Waterfall Village en zelfs na er jaren door te hebben gebracht voelde Nathan zich er niet thuis. Gewoontes die hij bij zijn moeder had geleerd waren tussen de mannen niet van toepassing. Met een harde en ruige hand was hem de levenswijze van de magiërs bijgebracht. En het was hem niet bepaald bevallen. Sterker nog, hij haatte het in Waterfall Village. Meerdere keren had hij geprobeerd te ontsnappen en terug te keren naar huis, maar keer op keer werd hij tegen gehouden. Hij had geen andere keuze. Hij moest hier blijven. Hij moest zich gaan ontwikkelen naar de hand van de magiërs. Zijn rode lokken dansten mee in de wind terwijl Nathan eenmaal rond keek. Overal was het mistig. Dit was het magiërs gebied niet meer.
”Hé! Kleine!’ Klonk een stem van achteren. Nathan’s gezicht verstrakte. Die stem herkende hij wel. Rustig draaide de 10 jarige jongen zich om en keek naar het kleine groepje dat voor hem stond. Rodger, Jax en Sam. Drie jongens van een jaar of dertien, veertien. Arrogante kereltjes, die graag de leiding hadden. Eén keer in de week hadden ze samen training. ’Hoi..’ Mompelde Nathan. Schijnbaar was het duidelijk aan zijn gezicht dat hij het niet fijn vond de jongens te zien. Hun gezichten waren versierd met een enorme grijns. ’Wat is er Nathan..? Niet blij om ons te zien?’ Rodger stapte naar voren, tot ze strak tegenover elkaar stonden. Echter keek Nathan tegen de borstkas van de ander aan. Zijn groeispurt was nog niet begonnen. Een ruwe hand streek door zijn haar, maar greep uiteindelijk een pluk vast en trok zijn hoofd naar achteren. ’Nou?!’ Met moeite hielt de roodharige jongen zich staande. ”Vecht! Laat dit nou niet over je heen komen!” Susano’o. De samurai die al jaren over hem waakte. Een ziel dat de zijne beschermde. Het was zijn kracht, de doden doen ontwaken en met zielen te communiceren. In het kort gezegd: de dood was zijn specialiteit. Hoewel de jongen vaak Susano’os advies opvolgde, weigerde hij deze. De magiërs waren zijn soortgenoten. Daar vocht hij niet mee. Als bestraffing voor het niet antwoorden ontving hij twee klappen in het gezicht. Tranen sprongen in zijn ogen, maar Nathan weigerde ze te laten gaan. ’L-laat me met rust, Rodger.’ Zijn haar werd losgelaten, een stomp in zijn maag volgde, waardoor hij voorover klapte en richting de grond ging. Een laars werd tussen zijn schouderbladen geplant zodat hij tegen de grond gepint lag. ’Prima, blijf dan op de grond tot we weggaan. Was de reactie geweest.
Stilletjes bleef Nathan op de koude grond liggen, handelend met de pijn. ”Nathan..?” Naast hem verscheen een grote verschijning. Breed, gespierd, krachtig. Een prachtig rood pantser omhelsde de spieren, al was het lichtjes beschadigt. ”Sta op. Ze zijn weg.” Zwijgend ging de jongen rechtop zitten, meteen sloeg hij een arm om zijn buik. ”Waarom vocht je niet?” Het enigste antwoord dat de geest kreeg was een zachte brom. Nathan keek voor zich uit. Waarom moest het nou op deze manier? Nooit had hij die jongens wat aangedaan en toch moesten ze hem elke keer hebben. Was het om zijn achternaam? Om zijn afkomst? Hij zuchtte diep, waarna hij moeizaam opstond. De wereld was verrot. In elk opzicht.

_________________
AMV *New*~ Theme~ Amidamaru~ Theme Song~ Voice *NEW*Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thorn

avatar

Aantal berichten : 84
Registratiedatum : 21-05-14

Character sheet
Naam: Thorn Kunai
Wezen: Magican
Crush: Love magic, but love to eat more.

BerichtOnderwerp: Re: Louder than words [O P E N]   zo aug 24, 2014 9:35 pm

De jaren die hij hier verbleven had waren rustig verlopen met zo nu en dan wat snotjongen die dachten hem te kunnen bekritiseren over zijn uiterlijk. Nee Wulf liet zich dat niet wel gevallen en inmiddels waren de meeste het er mee eens hem met rust te laten. Wulf boete al elke dag van zijn leven door de herinnering aan zijn geliefde die hij gedood had door dat zijn onoplettende blik de kat van haar niet gezien had. Wulf was graag op zichzelf en was dan ook vaak te vinden in de natuur. Waar dat dan ook was. In iedergeval buiten de gebieden van de weerwolven, engelen en die van de heksen. Graag was hij daar ook door heen geweest om gewoon van de natuur te genieten, maar ze verzochten hem hoewel dreigend toch op een neutrale manier weg te gaan. Dus verbleef hij wel vaker in de neutrale gebieden. Beter dan die van de vampieren en met klem het gebied van de demonen meetsal te vermijden. Daar kwam Wulf niet graag. Maar nu was hij diep in gedachten verzonken en werd Wulf op geschrokken uit zijn gedachten toen hij kinderstemmen hoorde. Het was duidelijk dat ze iemand plaagde! Daar kon Wulf zo moeilijk tegen en snel liep hij er heen om die blagen eens een lesje te leren, maar toen hij aankwam waren die snotjongen al weg. Enkel een kleine tienjarige jongen zat nog op de grond. Achtergelaten in de mist van het vampieren gebied. Wulf sprak weinig met andere, maar hij wist dat er vijf jaar een nieuwe jonge magier was al had hij maar een paar glimpen van het kind gezien was het nooit in hem op gekomen om contact met hem te zoeken. Echter hoorde Wulf met zijn scherpere gehoor dan de meeste mensen dat die rot jochie's nog in de buurt rond hingen. Mooi dan ging hij die straks even hun oren wassen. Hij kwam dichterbij en liep rustig naar het jogenstje toe. Zelf was hij niet veel groter dan 1 of 2 koppen dan dit kind. 'Gaat het knul?' vroeg hij op rustige toon en hoorde een takje breken. Gelijk keek hij in die richting, maar zag niets dan mist. Een zachte grom kwam over zijn lippen, maar hij rechten zich zo groot mogelijk op en bleef scherp staan luisteren al legde hij zijn blik weer op de tien jarige jongen. Zijn felle oranje ogen staken erg af in het duister van zijn kap die hij over zijn hoofd getrokken had zodat niemand gelijk zijn vermaakte gezicht zag, want door die mislukte toverspreuk van jaren geleden was de kat van zijn geliefde samen gesmolten met zijn menselijke lichaam. Daardoor was hij ook in lengte gekrompen. vacht had hij gekregen en verder een katachtig uiterlijk, maar verder was Wulf geheel menselijk.

(Mag ik?)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin
avatar

Aantal berichten : 115
Registratiedatum : 15-12-13
Leeftijd : 20

Character sheet
Naam: Nathan Kurosaki Lotus
Wezen: Magican
Crush: Ƭнє яєƖαтισηѕнιρ вєтωєєη мє αηɗ му мαgιc ιѕ ρяєтту gσσɗ

BerichtOnderwerp: Re: Louder than words [O P E N]   ma aug 25, 2014 9:57 am

Lichtjes trilde zijn lichaam. Van pijn, woede en de kou. Het gras was vochtig geweest en had natte plekken op zijn kleren achtergelaten, wat zijn lichaamstemperatuur deed afkoelen. De zomer naderde haar einde en dat was te merken. Als een soort gordijn hing zijn haren voor zijn ogen, terwijl hij wat voorovergebogen bleef staan. Zolang de pijn niet wegebde, probeerde hij zich ook nog niet geheel recht te zetten. Nathan kende zijn lichaam, door en door. Wanneer er iets mis was, luisterde hij naar wat z’n lichaam hem vertelde en nu was dat even zo blijven staan. 'Gaat het knul?' Automatisch spanden zijn spieren zich aan. Aan de druk te voelen was deze persoon ook een magiër. Konden ze hem voor een halve dag nou niet met rust laten? Vonden ze het zo moeilijk te begrijpen dat een individu ook eens alleen wou zijn? Een roodkleurige rookwolkje trok langs zijn been, sierlijk maar snel, omhoog en verdween zodra het zijn schouders voorbij was, in de lucht. ”Rustig Nathan, dit persoon lijkt geen kwaad in de zin te hebben.” klonk de stem van Susano’o geruststellend. Al die tijd hield de geest zich afzijdig. Voor velen was hij onzichtbaar, tenzij hijzelf of Nathan ervoor kozen zich te laten zien. Heel af en toe gebeurde het ook wel eens dat sommigen hem van nature konden zien. Dat waren mensen die hun ziel open hadden staan voor dingen wat verder ging dan enkel leven op aarde. ’Het gaat prima.’ Hij zou nooit zeggen dat het niet ging. Langzaam liet hij zijn arm zakken en rechtte iets zijn rug. Zonder een blik op de ander te richten, draaide hij zich weg om verder te lopen. ’Bedankt. Ik ga verder.’ Vergeten en verder gaan, dat was zijn plan.

_________________
AMV *New*~ Theme~ Amidamaru~ Theme Song~ Voice *NEW*Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thorn

avatar

Aantal berichten : 84
Registratiedatum : 21-05-14

Character sheet
Naam: Thorn Kunai
Wezen: Magican
Crush: Love magic, but love to eat more.

BerichtOnderwerp: Re: Louder than words [O P E N]   ma aug 25, 2014 11:52 am

Wulf zag dat er iets roods en rookachtig langs hetlichaam van de jongen trok, maar hij was niet echt ondr de indruk. Iemand die gepest werd reageerde zo op zijn of haar manier. De jongen leek zich.waad te maken niet gek ook natuurlijk. Dat dit leine heertje pijn had ontging hem dan ook niet, mmaar Wulf was wel zo slim om er niet verder op in te gaan. Hij knikte en zag dat de jongen geen oogcontact zocht. Niet erg, wel begrijpelijk. Een nieuw takje brak op het moment dat d tien jarige zich in beweging zetten. Wulf richten zich opnieuw op het geluid en gromde hernieuwd, maar was niet van plan om deze kline rebellen te laten gaan. Wel liep hij rustig een beetjeschuin naar de jongenn. Zijn oren bewogwn koortsachtig. Bepalend waar die snotneuzen zaten. Uiteindelijk betrad toch eentje het pad. Mooi nu hoefte hi tenminste niet te zoeken!!! ‘Hebben we hulp gehaalt?‘ vroeg deze en diens tem klonk anders dan eerder. Wulf herkende echter wel de jongen. Het was Marcus en waar hij was waren zijn kornuiten Max en Sam ook. Die drie waren er altijd op uit om iedereen te kleineren die volgens hen een afwijking had...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin
avatar

Aantal berichten : 115
Registratiedatum : 15-12-13
Leeftijd : 20

Character sheet
Naam: Nathan Kurosaki Lotus
Wezen: Magican
Crush: Ƭнє яєƖαтισηѕнιρ вєтωєєη мє αηɗ му мαgιc ιѕ ρяєтту gσσɗ

BerichtOnderwerp: Re: Louder than words [O P E N]   ma aug 25, 2014 7:50 pm

De eerste passen waren gezet. De weg naar rust en misschien nooit weer terug keren. Het spookte zo vaak door Nathan’s hoofd. Al helemaal als hij bovenop de machtige muren van de stad stond, via een waterval naar beneden te kijken. Hoe vaak hij er wel niet aan gedacht had gewoon te springen. Of hij het zou overleven of niet maakte hem niets meer uit. Het leven bood hem weinig. Echter hield Susano’o hem constant tegen. Voetstappen hielden hem staande. Ze waren terug. Waarom? Waarom konden ze hem niet gewoon met rust laten? Zijn blik was op de grond gericht, met nog altijd het haar voor zijn ogen. Hij wou geen contact, in geen enkel opzicht. ’Ik dacht dat jullie weg zouden gaan..’ Voordat hij op antwoord wachtte, stapte Nathan verder. Die gasten zochten het maar uit. Als zij niet weg gingen, dan ging hij zelf wel weg. ”Verdomme Nathan! Ontvlucht het nou eens niet en vecht! Met mijn hulp kunnen we ze wel hebben.” Lichtjes, haast onzichtbaar schudde hij zijn hoofd. Vechten had hij vanochtend al gedaan. Dat was meer dan genoeg. ’En laat die man ook met rust,’ mompelde hij.

_________________
AMV *New*~ Theme~ Amidamaru~ Theme Song~ Voice *NEW*Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thorn

avatar

Aantal berichten : 84
Registratiedatum : 21-05-14

Character sheet
Naam: Thorn Kunai
Wezen: Magican
Crush: Love magic, but love to eat more.

BerichtOnderwerp: Re: Louder than words [O P E N]   ma aug 25, 2014 11:15 pm

Zijn blik gleed even over de drie snotneuzen. Ze wisten kennelijk niet wat ophouden was, maar zijn aandacht ging nu naar het gepeste kind dat sprak en de andere drie van ongeveer diens leeftijd weigrde aan te kijken. Onzekerheid daar aaste die drie blagen op. Ze voelde zich dan machtig dat kon Wulf gemakkelijk in hun ogen lezen. ‘Wie zei dat jij weg mocht Garnaal!‘ riep de oudste van de drie. Wulf voelde een lichte trotst dat de jongen toch iets zei om die klojo‘s tegen te spreken, maar zijn oren drukte strak in zijn kap tegen zijn hals toen d middelste zijn grote muil open trok. ‘Wie hij? Heb je zijn handen wel eens gezien? Of moet ik zeggen poten! Hij lijkt me meer op een uit de kluiten misvormde huiskat dan een man.‘ gierde de jongen aan het einde van zijn zin. Dat liet Wulf zich niet over zich heen komen en snauwde blazend, waarna een electrische lading over zijn ijzeren arm fonkte. ‘Kennelijk hebben jullie mentoren jullie ni genoeg respect voor andere bij gebracht zoals ze eerder belooft hadden!‘ bromde Wulf boos. De mantel achter hem wiebbelde heen en weer, maar daar stond geen wind genoeg voor. ‘Hoogtijd dat jullie die grote waffels eens gaan wassen!‘[//b] riep hij, maar hoe hard de jongens zich ook probeerde te beschermen met hun low level magie waren ze toch niet op gewassen tegen een elentronische schok. Wel letten Wulf erop dt de lading niet dodelijk was. De drie snotneuzen vlogen echter wel van hun plek en landen hard op hun ruggen. [B]‘Misschien dat jullie het nu eens laten of twee keer bedenen om iemand te pesten!‘ bromde Wulf nog licht boos en zag de jongens op krabbelen en elkaar ondersteunend weg liepen. ‘Aardig van je va wat je voor heen zei knul, maar sommige hebben gewoon een harde les nodig.‘ zei Wulf nu minder pist, maar toch wild hij niet meteen weg gaan. Iets trok zijn nieuwschierigheid naar deze jongen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin
avatar

Aantal berichten : 115
Registratiedatum : 15-12-13
Leeftijd : 20

Character sheet
Naam: Nathan Kurosaki Lotus
Wezen: Magican
Crush: Ƭнє яєƖαтισηѕнιρ вєтωєєη мє αηɗ му мαgιc ιѕ ρяєтту gσσɗ

BerichtOnderwerp: Re: Louder than words [O P E N]   wo aug 27, 2014 12:34 pm

Voor de tweede keer trokken rode rookwolken langs zijn lichaam. Nathan was op de grens, de grens om los te barsten en de hel te verspreiden. Het was niet het woord “garnaal” dat hem pissig maakte, maar dat ze de andere onschuldige magiër erbij betrokken. Probeerden te vernederen. Ondanks dat Nathan niet gezien had hoe de man eruit zag, vond hij dat je mensen niet moest oordelen op het uiterlijk. ”Gaan we ervoor?” Hij draaide zijn hoofd richting het groepje waardoor z’n lokken opzij vielen en hij eindelijk oogcontact had. ’Nog even,’ sprak hij heel zachtjes. Iemand hoefde niet op te draaien voor zijn problemen. Echter beet de man terug. Langzaam richtte Nathan zijn blik op hem. Inderdaad, het leek op een hele grote kat. Wat was er met hem misgegaan? Natuurlijk kon het niet wezen. Heel even leken zijn lippen een glimlach te vormen toen de jongens geraakt werden door een schok en niet wisten hoe snel te moesten vertrekken. Deze dag zouden ze geheid niet meer terug keren. Tenminste, dat hoopte hij. ”Als je dat zelf had gedaan, dan kwamen ze helemaal niet meer terug.” Van de man keek Nathan opzij naar Susano’o, die rustig op hem neer keek. Ik weet het.. antwoordde hij in z’n gedachten. ‘Aardig van je va wat je voor heen zei knul, maar sommige hebben gewoon een harde les nodig.‘ Meteen keek hij weer naar de ander en haalde haast ongezien z’n schouders op. ’Jij bedankt.’ Het was onbeleefd geweest als hij dat niet zou zeggen. ’En ik weet het. Maar ik weiger te vechten tegen m’n eigen volk. Ik kan geen respect afdwingen met geweld, zoals velen doen.’ De trainingen waren al hard en onplezierig genoeg. Misschien dat die jongens gewoon hun stoom wilden afblazen op hem.

_________________
AMV *New*~ Theme~ Amidamaru~ Theme Song~ Voice *NEW*Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thorn

avatar

Aantal berichten : 84
Registratiedatum : 21-05-14

Character sheet
Naam: Thorn Kunai
Wezen: Magican
Crush: Love magic, but love to eat more.

BerichtOnderwerp: Re: Louder than words [O P E N]   wo aug 27, 2014 6:48 pm

Het voelde wel goed dat hij die blagen eens een lesje had geleerd. Dan moesten ze ook maar eensrespect voor andere hebben. Niemand wilde zelf zo behandelt worden, maar dat schenen die snotneuzen niet door te hebben. Niet erg ook, want nu hadden ze de kans om er achter te komen of het wel slim was andere te pesten? Maar ja dat kon natuurlijk ook een tijdelijke pauze zijn dan dat ze er iets van leren zouden. Wulf richten zich tot de jongen en besloot zijn kap af te doen. Zijn oren schoten recht en de pluimpjes wapperde rustig in de lichte wind die er stond. Zijn felle gele ogen keken de jongen rustig en ondoorgrondelijk aan. Katten ogen waren zelden te doorgronden daar was hij zelf al jaren geleden in oostenrijk achter gekomen. 'Graag gedaan.' beantwoorde hij het bedankje van het tienjarige kind. Waarom sommige zo'n strenge training neer zetten was hem nog steeds een raadsel. Zelf trainde hij tot zijn grens van wat Wulf kon anders vermoeide je jezelf enkel in zijn ogen. Een glimlach speelde even geamuseerd over zijn lippen bij de volgende woorden van het kind. 'Daar heb je ook gelijk in, maar sommige zijn te dom om datzelf te zien. Die pesten graag andere gewoon uit verveling. Niet dat ik het goed keur. Het gaat ten koste van andere. Maar wat is jouw naam? Mijn naam is Wulf, Wulf brenner.' zei Wulf en knikte bij zijn eerste woorden. Het was ook niet nodig om elkaar in de haren te vliegen natuurlijk. Maar sommige waren gewoon hard leers. Daarna stelde hij zich voor na gevraagt te hebben naar de naam van het jochie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin
avatar

Aantal berichten : 115
Registratiedatum : 15-12-13
Leeftijd : 20

Character sheet
Naam: Nathan Kurosaki Lotus
Wezen: Magican
Crush: Ƭнє яєƖαтισηѕнιρ вєтωєєη мє αηɗ му мαgιc ιѕ ρяєтту gσσɗ

BerichtOnderwerp: Re: Louder than words [O P E N]   zo aug 31, 2014 8:03 pm

Nathan knikte lichtjes als eerbetoon en keek kort de andere kant op. Het voelde een stuk prettiger nu die gasten weg waren. En tsja, dat die ene magiër er nog was.. Well, dat was niet zo’n mega groot probleem aangezien de katachtige man wel vriendelijk over kwam. Zolang dat zo bleef was er niks aan de hand. 'Daar heb je ook gelijk in, maar sommige zijn te dom om datzelf te zien. Die pesten graag andere gewoon uit verveling. Niet dat ik het goed keur. Het gaat ten koste van andere. Maar wat is jouw naam? Mijn naam is Wulf, Wulf brenner.' Onderzoekend keek Nathan naar de kattenman. Hij voelde er vrij weinig voor zijn volledige naam te zeggen. Of überhaupt z’n eigen naam. Het liefst bleef hij onbekend. Maar hij wist dat dat onmogelijk zou zijn. Hij was genomineerd om mogelijk de nieuwe leider te worden. Ooit eens. ’Nathan..’ mompelde hij. Zijn mond stond nog open, maar er kwam geen geluid uit. Een mix van gevoelens kwam omhoog borrelen. ’Kurosaki Lotus.’ Woede en verdriet, dat had nu de overmacht. Gedumpt door z’n moeder. Verlaten door z’n vader. Wellicht moest hij z’n achternaam eens gaan veranderen. Nathan’s gezichtsuitdrukking was donker geworden. ’Sorry Wulf. Ik moet verder.’ mompelde hij snel, draaide zich om en rende weg.

_________________
AMV *New*~ Theme~ Amidamaru~ Theme Song~ Voice *NEW*Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thorn

avatar

Aantal berichten : 84
Registratiedatum : 21-05-14

Character sheet
Naam: Thorn Kunai
Wezen: Magican
Crush: Love magic, but love to eat more.

BerichtOnderwerp: Re: Louder than words [O P E N]   zo aug 31, 2014 8:17 pm

De jongen leek te twijfelen, maar uit eindelijk sprak hij toch zijn naam uit. Nathan. Hm, Daar had hij wel eens over gehoord, maar toen zat hij ergens hoog in een boom te soesen en viel per toeval de naam die nu gesproken werd. Wulf knikte vriendelijk en toen hij de achternaam van de jongen hoorde keek hij de jongen heel even geintereseerd aan. Dus dit was de jongen van de gestorven magiër leider?! Lotus... Dat was toch de achternaam van de heksen leidster? Maar nog voor hij het vragen kon rende de jongen er vandoor. Wulf bleef hem even na staan kijken en vroeg zich af of de jongen wel wist van de dood van zijn vader. Hij liep rustiger weer richting het magiërs gebied met zijn gedachten waar hij in verzonken was.

(Vervolgje?)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Louder than words [O P E N]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Louder than words [O P E N]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dark Times :: Shanaris :: Mountains :: Misty Valley-
Ga naar: