Dark Times

Kruip in de huid van 1 van de 6 wezens en ontdek een nieuwe wereld...
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 I'm just a female woman

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Calyn

avatar

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 30-03-14

BerichtOnderwerp: I'm just a female woman   ma aug 11, 2014 5:01 pm
CALYNVerveeld slofte Calyn door de ruïne van het ooit zo mooie kasteel. Jammer dat het zo achteruit was gegaan. Eigenlijk wist ze niet hoe het zo was gekomen. Ze bleef staan voor hetgeen wat verdacht veel leek op een raam. Het was helemaal overwoekerd met planten en het steen was bijna niet te zien, maar het uitzicht was adembenemend. De zon stond hoog aan de hemel en begon aan zijn afdaling naar het westen. Na een paar seconden draaide de vrouw zich weer om en liep verder. De zon verwarmde haar hoofd en even vergat ze alles. Het feit dat ze in een monster veranderde, het feit dat ze al zo veel mensen pijn had gedaan. In die paar seconden was het even weg.

Words: 126 ||Tag: ~ || Note: Flutpost + Eerste post voor Ezia

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ezia

avatar

Aantal berichten : 23
Registratiedatum : 05-08-13

Character sheet
Naam: Ezia Laminore
Wezen: Angel
Crush: You think you? Aww, that's adorable

BerichtOnderwerp: Re: I'm just a female woman   ma aug 11, 2014 5:12 pm

Rustig stapte het meisje verder terwijl ze naar de stenen keek zodat ze niet mis stapte. Als ze viel zou ze makkelijk op kunnen vliegen maar lopen was voor haar veel makkelijker. Even keek ze op naar de havik die al voor haar vloog, af en toe wachtende op een steen. Ze lachtte even vrolijk naar hem terwijl ze door klom. Naar de plek waar ooit het ooit zo mooie kasteel had gestaan. Ze had er wel eens op neer gekeken vanuit hemel, het was jammer om te zien wat ermee gebeurt was. Zij zelf had er graag willen lopen toen het nog zo mooi en heel was. Even snel zocht ze naar een directe opening waar ze gewoon doorheen kon lopen maar zo snel kon ze er geen vinden. Zuchtend sloeg ze haar wit/groene vleugels uit en zette zich af. Ze hoefde maar een keer met haar vleugels te slaan om door een oud, bewilderd raam in een hal te komen. Met een korte blik keek ze rond, hier was ooit een bal geweest. Het had er zo mooi uit gezien. Ezia keek even lachend naar haar havik en begon het liedje te neurieën die ze ervan kon herinneren. Zacht begon ze te dansen terwijl ze haar havik om zich heen hoorde vliegen, niet verwachtend dat er iemand was. Ze was gewoon vrolijk aan het dansen met haar vogel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Calyn

avatar

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 30-03-14

BerichtOnderwerp: Re: I'm just a female woman   di aug 12, 2014 12:05 pm
CALYNCalyn liep verder. Ze kwam in de eetzaal -of in ieder geval wat er nog van over was. De tegels van de vloer lagen overal; in de haard, gewoon op de grond en er waren er zelfs een paar het raam uit geslingerd. Langzaam liep ze door de ruimte, alles in zich op nemend. Vanbinnen stelde ze zich voor hoe het hier geweest moest zijn. Grote feesten met veel en lekker eten, allemaal hier geserveerd. Bij het idee aan eten liep het water haar al in de mond.
Niet veel later liep ze naar wat oorspronkelijk de balzaal was. Ze hoorde een zacht geneurie en toen ze rondkeek, zag ze een engelenmeisje en een havik samen dansen. Glimlachend bleef Calyn staan kijken. Ze zagen er zo vrolijk uit... Nee, dat moest ze niet verpesten.
Een paar minuten later voelde de weerwolf iets in haar keel kriebelen. Nee! dacht ze. Niet doen! Weersta het! Maar al snel begon ze te hoesten. De hoestbui hield maar niet op en in gedachte sloeg ze zichzelf voor haar hoofd. Waarom was ze niet gewoon naar een andere ruimte gegaan?! Nu had ze de aandacht van het meisje zeker.

Words: 194||Tag: ~|| Note:Domme Calyn XD

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ezia

avatar

Aantal berichten : 23
Registratiedatum : 05-08-13

Character sheet
Naam: Ezia Laminore
Wezen: Angel
Crush: You think you? Aww, that's adorable

BerichtOnderwerp: Re: I'm just a female woman   di aug 12, 2014 1:55 pm


Zacht bleef ze het liedje neurieën dat in haar hoofd zat en keek vrolijk naar de havik die om haar heen vloog. In haar gedachten zag ze de mensen die hier geleefd hadden om zich, de vrouwen in de meest mooie jurken en de mannen in hun pakken. Vrolijk lachtte ze ze even terwijl ze zichzelf tussen hun bedacht. De mensen zoude flippen als ze een meisje met haar wit/groene vleugels tussen ze zag dansen. Maar dat maakte niet uit, dit was fantasie. Hier trokken ze zich er niets van aan. Toen het liedje voorbij was ging ze gewoon door op de volgende die er gespeeld was. Haar herinnering van deze plek was nog best goed, terwijl het misschien al honderd jaar geleden was.
Tot er een hoest klonk, wacht, die was er niet geweest, en die klonk verbazend echt. Meteen draaide ze haar hoofd en voelde ze haar havik op haar schouder waarna die krijste. He meisje dat zo aan het hoesten was klonk in ieder geval niet zo goed. Even sprong Ezia op waarna ze naast het meisje landde. "sunt vobis bene? vroeg ze. Pas toen besefte ze da zij waarschijnlijk geen Latijn spak. "Gaat het/" herhaalde ze dus maar gewoon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Calyn

avatar

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 30-03-14

BerichtOnderwerp: Re: I'm just a female woman   di aug 12, 2014 3:45 pm
CALYNDe havik krijste. Calyn keek op en zag dat het meisje naar haar keek. Ze probeerde haar hoest in te houden, maar na een paar seconden begon ze weer. Naast zich voelde ze een windvlaag en toen ze opkeek zag ze het meisje naast haar staan. 'Sunt vobis bene?' vroeg ze. Een paar seconden keek Calyn haar met een vragende blik aan. Welke taal sprak die meid? 'Gaat het?' Ah, dat verstond ze wel. Ze knikte en slikte de volgende hoestbui in. Ze ging weer overeind staan en nam het meisje voor haar eens goed in zich op. De grote vleugels waren kenmerkend voor het feit dat ze een engel was. Verder had ze een groenige kleur haar, bruine ogen en een aparte kledingstijl. 'Ik ben Calyn,' stelde ze zich voor en ze stak haar hand uit. 'Mag ik vragen waarom je net met jouw vogel hier danste? Het zag er trouwens wel leuk uit.'

Words: 194||Tag: Ezia|| Note: ~ XD

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I'm just a female woman   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I'm just a female woman
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dark Times :: Elizabeth :: old castle-
Ga naar: