Dark Times

Kruip in de huid van 1 van de 6 wezens en ontdek een nieuwe wereld...
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Sun & Moon [&K Y L E]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: Sun & Moon [&K Y L E]   do mei 15, 2014 9:35 pmHet begon te schemeren. De zon zakte steeds verder weg, de gouden stralen die het land zouden doen oplichten verdwenen steeds meer met elke minuut. Het teken dat de wereld moest gaan slapen. Dat men hun rust zouden moeten pakken. Madara wist dat hij gauw een slaapplek moest gaan zoeken maar zijn voeten stonden er niet naar. Dag na dag hadden zij hem verder gebracht. Verder van zijn geboorteplaats, dat ooit eens zijn thuis was.  Maar zijn thuis was hem ontvreemd, na die ene bewuste dag. Het deed hem pijn, iedere keer dat hij eraan dacht en als hij kon zou hij weer terug gaan. Echter was het daarvoor veel te laat. Want hoe lang had hij wel niet gelopen? Maanden? Jaren, hoeveel precies was hem niet bekend. Zijn tijdsbesef was verdwenen. Behalve het feit dat wanneer de zon weer opkwam, dat een nieuwe onbekende dag was aangebroken. Met driftige passen liep Madara door, over de kleine dichtbegroeide gewassen heen. Een waterval klonk vlakbij, waar vast wel een prettig plekje zou zijn om de nacht verder door te brengen. Waar water was, was voedsel.
Ver was het niet meer. Een paar meters te gaan. Even had hij zijn blik op de grond gericht, tot hij merkte dat de aarde onder hem naar beneden liep. Niet een beetje, maar stijl naar beneden, als een afgrond. Vanaf dat moment keek Madara omhoog. Wat hij daar zag was beter dan een waterval. Een stad, dat op watervallen leek te drijven. Het was groot en levendig. Zelfs boven het geluid van de natuur uit, wanneer je goed luisterde, waren er nog tekenen van leven te horen. Tenslotte zag hij kleine, vage figuurtjes over de muren heen lopen met elk hun eigen opvallende wapen. Perfect. Nu moest hij nog veilig beneden zien te komen. Hij draaide zich om, verwachtend alleen te zijn. De realiteit was anders. Er stond iemand. Eén persoon. ’Wat moet je,’ was het enigste en eerste wat uit Madara’s mond rolde.

Terug naar boven Ga naar beneden
Kyle

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 20-02-14

Character sheet
Naam: Kyle
Wezen: Magican
Crush: Let me be the one who puts your hart on static, babe~

BerichtOnderwerp: Re: Sun & Moon [&K Y L E]   za mei 17, 2014 8:25 pm

Al de hele dag had hij verveeld rondgehangen in de bossen. De hele dag. Normaal was er wel iets te doen, wel, dat was hij toch gewend. In de gevangenis waren er wel altijd wezens die voor de 1000ste keer ruzie kregen en dan begonnen te vechten. Maar hier was helemaal niets te zien. Behalve dan een waterval war hij al honderd keer naar gekeken had. Hij zuchtte diep en slofte rond. De jongen trok eens aan zijn halsband, een trekje waar hij zich steeds aan stoorde iedere keer als hij hemzelf erop betrapte. Een geïrriteerde brom borrelde uit zijn borstkas naar boven en hij trok de capuchon van zijn donkergrijze vest over zijn hoofd. Het was best koud. Vond hij. Iedereen zat te klagen dat het bloedheet was vandaag, maar hij vond van niet. Kyle had een rood T-shirt aan, een zwarte broek, zwarte laarzen en een donkergrijze vest. Nog had hij het koud. Niet dat het een winteroutfit was, maar volgens andere magiërs toch te warm voor deze dag. Ach, het kon hem niets schelen. Verveeld klom hij op de tak van een boom en bleef daar verveeld in zitten.

De zon begon onder te gaan en hij keek naar de lucht. Het was prachtig. De lucht zag eruit als een schildersdoek gevuld met oranje en rode kleuren. Alsof de lucht het schildersdoek van de goden was. De avondzon gaf een gezellige sfeer aan het bos. Een kleine glimlach verscheen op zijn gezicht. Maar toen hij voetstappen hoorde, verdween die meteen. Hij bleef muisstil zitten en hield zijn adem in. Er kwam een persoon aan. Hij –wel, Kyle veronderstelde dat het een ‘hij’ was aangezien zijn borstkas plat was, want met dat lange haar was het niet echt duidelijk aangezien zijn gezicht niet goed zichtbaar was doordat hij naar beneden keek en er haar voor zijn gezicht hing- leek diep in gedachten verzonken en liep hem voorbij zonder hem op te merken. Wel, dat was een apart figuur. Vooral omdat hij nu begon te twijfel of het nu een man of een vrouw was want tjah, er zijn ook vrouwen die plat van voor zijn. Man? Vrouw? Man? Hij bleef het zich maar afvragen. Uiteindelijk sprong hij uit de boom en kwam zonder geluid op de grond weer neer. Kyle had geluk gehad met de persoon waar hij zijn cel mee deelde, het was een huurmoordenaar en spion, hij had hem veel geleerd. Zo stil als hij kon begon hij achter… wel.. het? Aan te sluipen. Hij wilde zeker weten of het nu een man of vrouw was.

Langhaar bleef maar doorlopen. Kyle fronste licht. Dadelijk stortte Langhaar nog naar beneden als hij die afgrond niet zou zien. Net toen Kyle besloot om te stoppen met het stiekeme gestalk, achter een struik uit kwam en naar Langhaar toe wilde gaan, stond Langhaar stil en keek op naar de waterval. Eindelijk, Langhaar had het eindelijk door. Oh shit. Nu stond hij hier. Nu viel hij op en kon hij zich niet verstoppen. Langhaar zou zijn aanwezigheid zeker opmerken en dan zou hij op een creepy stalker lijken. Oh gosh, daar gaat zijn imago. Oh natuurlijk, waarom ook niet, draai je maar om. Met een droog gezicht keek hij naar Langhaar waarvan het nu duidelijk was dat het een man was. ”Eeeehhhmmm…” Wat awkward keek hij de man voor hem aan. Kyle moest wat naar boven kijken om zijn gezicht te zien, maar dat had Kyle bij bijna iedereen. ’Wat moet je,’ Het duurde even voor het tot hem door drong dat de man hem een vraag gesteld had. Hij staarde hem aan en knipperde een paar keer vragend met zijn ogen. ”Ohh.. Sorry. Wel, ik moest weten of je een man of een vrouw was.” Flapte hij eruit. Meteen sloeg hij zijn hand voor zijn mond. Dat was niet de bedoeling. Kyle schraapte zijn keel. ”Welja, ik zat in een boom en jij keek naar beneden en door je lange haren was het even verwarrend want ik zag je gezicht niet. Niet dat je eruit ziet als een vrouw ofzo. Je ziet er erg mannelijk uit…” Ratelde hij door. Kyle glimlachte schaapachtig. ”Sorry, Ik ben Kyle Al-.. Kyle, ik ben Kyle” Hij wilde zijn volledige naam niet zeggen, gewoon omdat hij die lelijk vond. Zijn voornaam vond hij al erg genoeg, de rest hoefde er niet bij. ”Wel.. uhm.. Wie ben jij?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Sun & Moon [&K Y L E]   di mei 27, 2014 4:46 pmZijn blik was strak gericht op de persoon tegenover hem. Een ongemakkelijke stilte was gevallen en Madara was niet van plan die te verbreken. Zijn vraag was gesteld, dan verwachtte hij daar ook een antwoord op. En hoelang hij daarop moest wachten, interesseerde hem niet veel. Sinds zijn “dood”  had hij de tijd van zijn leven. Bestond er geen haast meer of enige spanning. Datgene wat zijn hart werkelijk op de hobbel kon brengen, hem doen stijf staan van de adrenaline, was hier niet. Dit alles. Dit land. Deze mensen. Het boeide hem niet. ”Ohh.. Sorry. Wel, ik moest weten of je een man of een vrouw was.” Sprak de jongen ineens, alsof Madara’s vraag pas als laatste echo bij hem was binnengekomen. Een grapje was dit toch? Oké, Madara wist dat zijn haar lang was. Langer dan de gemiddelde man zou hebben, maar zo erg zou hij toch niet op een meisje lijken. Echter, ondanks zijn beginnende irritatie, hielt hij zich kalm onder de situatie. Wellicht dat hij dit spelletje kon mee gaan spelen. Er was niets meer dat zijn imago kon schaden. Men zou hem hier niet herkennen, niet weten wie hij werkelijk was en zijn familie was nergens te bekennen. ”Welja, ik zat in een boom en jij keek naar beneden en door je lange haren was het even verwarrend want ik zag je gezicht niet. Niet dat je eruit ziet als een vrouw ofzo. Je ziet er erg mannelijk uit…” Dat was de druppel. Dat beginnende plannetje wat hij in zijn hoofd had, dat zou worden uitgevoerd. Langzaam deed Madara zijn hoofd wat schuin. ’Mannelijk..?’ Begon hij vragend. ’Sinds wanneer zijn heksen mannelijk?’ Een geheimzinnige grijns speelde op zijn lippen. ’Maar het is erg leuk dat je erin getrapt bent. De spreuk heeft geholpen! Wat zal Iris blij zijn dat het haar is gelukt!’ Meteen zette hij een pretface op. Wow, dit ging veel beter dan verwacht.   ”Sorry, Ik ben Kyle Al-.. Kyle, ik ben Kyle” Kyle.. Al. Juist ja. Die naam zou hij onthouden. Kyle.. ”Wel.. uhm.. Wie ben jij?” Natuurlijk. Nu was het zijn beurt. Zijn naam moest bekend worden. ’Maddy is mijn naam. Maddy Lothar.’ Wat een improvisatie. Ineens liet Madara zijn glimlach verdwijnen. ’Je gaat me nu toch niks aan doen toch? Alleen omdat ik een heks ben. Ik bedoel, we waren gewoon iets nieuws aan het testen.’ Wijst even met een vinger naar z’n keel om aan te duiden dat hij z’n stemamandelen bedoelde.


-What the hell am I doing with his life x-x
Terug naar boven Ga naar beneden
Kyle

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 20-02-14

Character sheet
Naam: Kyle
Wezen: Magican
Crush: Let me be the one who puts your hart on static, babe~

BerichtOnderwerp: Re: Sun & Moon [&K Y L E]   wo jul 02, 2014 2:19 pm

”Welja, ik zat in een boom en jij keek naar beneden en door je lange haren was het even verwarrend want ik zag je gezicht niet. Niet dat je eruit ziet als een vrouw ofzo. Je ziet er erg mannelijk uit…” Een zwak glimlachje verscheen op zijn gezicht. Hij wilde deze man niet beledigen, Ookal was het daar al te laat voor. De man voor hem hield zijn hoofd een beetje schuin. ’Mannelijk..?’ Vroeg hij. Kyle fronste lichtjes, niet begrijpend wat hij bedoelde. ’Sinds wanneer zijn heksen mannelijk?’ Dit liet hem enkel harder fronsen. Was dat een heks? Nee, nee dat kon niet. Dat was gewoon onmogelijk. Hij voelde zich alsof er een error in zijn brein zat. Dit was zo verschrikkelijk verwarrend. ’Maar het is erg leuk dat je erin getrapt bent. De spreuk heeft geholpen! Wat zal Iris blij zijn dat het haar is gelukt!’ Verbaasd keek hij haar aan. Probeerde ze soms hun gebied te bespioneren? Alsof hij een gecrashte computer was, keek hij haar aan. Niet begrijpend wat er aan de hand was. Dit was gewoon onmogelijk. ”Sorry, Ik ben Kyle Al-.. Kyle, ik ben Kyle” Kraamde hij eruit terwijl het nog niet helemaal tot hem door drong wat er gebeurde. ”Wel.. uhm.. Wie ben jij?”

’Maddy is mijn naam. Maddy Lothar.’ Kyle knikte en mompelde haar naam zachtjes. Het was best een leuke naam, vond hij. ’Je gaat me nu toch niks aan doen toch? Alleen omdat ik een heks ben. Ik bedoel, we waren gewoon iets nieuws aan het testen.’ Met zijn vinger wees hij naar zijn keel. Hij was even stil. ”Wel… Uhm… Maar je bent op ons gebied dus eigenlijk moet ik wel…” Een lichte denkfrons verscheen op zijn gezicht. Als ze er achter kwamen dat hij een heks geholpen had, zat hij in de problemen. Maar hij wilde haar ook geen pijn doen, ze zag er best onschuldig uit. Kyle ging even met een hand door zijn haar. Hoe moest hij dit gaan oplossen. ”Ik kan je moeilijk laten gaan… Maar ik wil ook niet vechten…” Mompelde hij meer tegen zichzelf. Van irritatie sprongen er een paar elektrische vonkjes van zijn handen. Maar al snel herpakte hij zichzelf en zuchtte diep terwijl hij in zijn nek wreef. Hij keek haar recht aan. ”Waarom was je hier? Gewoon om te kijken of het werkte of om andere redenen?” Kyle probeerde zo intimiderend over te komen als hij kon, maar met zijn grootte was dat niet erg handig, plus zijn ‘aardige’ uiterlijk hielp hem ook niet echt.

-sorry, laat en redelijk slecht want heb lange tijd niet meer gepost-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Sun & Moon [&K Y L E]   wo jul 02, 2014 7:30 pm
Het was maar goed dat niemand hem kende, dat hier geen bekenden van hem woonden of überhaupt zijn moederland was. Een amuserend idee was het geweest, om zich voor te doen als vrouw. Maar nu kwam dat besef van hoe het verder moest. Vroeg of laat moest hij deze knul toch echt wel vertellen dat hij wel degelijk een kerel was, al scheen dat blijkbaar moeilijk aan zijn uiterlijk te zien. Madara prulde bedenkelijk aan de rand van zijn gitzwarte handschoen. Deze stad zou zijn aankomende thuisbasis worden. Vrijwel alle magiërs leken hier te zitten. Wat nou als ze hier achter kwamen. Dat zou behoorlijk beschamend zijn. Geen goede eerste indruk. Wat zijn indruk op deze knul was, was niet zo’n groot probleem. Deze Kyle leek  namelijk met grote ogen erin te trappen. Ongemakkelijk beet Madara op zijn onderlip. Een rare situatie. Humoristisch, beschamend en raar.  Toch kon hij er niet zomaar mee stoppen. Hij was er net mee over de drempel. Dit zou hij volhouden. Ooit moest Kyle er wel achter komen dat dit niet helemaal pluis was. Nou ja, daar ging Madara maar vanuit.
”Wel… Uhm… Maar je bent op ons gebied dus eigenlijk moet ik wel…” De handschoen liet hij met rust. Zijn ogen gleden meteen naar het gezicht van Kyle.  Dramatisch, lichtelijk geschokt. ’Oh.. Alsjeblieft, ik heb nog niks verkeerd gedaan!’ Reageerde hij verontwaardigt. ’Maak voor mij een uitzondering, niemand die erachter komt’  Oké, wat zou een vrouw nu doen? Zielig kijken zou te overdreven zijn. Dat werkte alleen bij bepaalde mannen die daar een zwakte voor hadden, en die met jongere meiden te maken zou hebben. Een fysieke aanraking? Dacht het niet! Voor de lol eens in de huid van een meid kruipen was leuk, maar ver daarmee ging hij niet. ”Ik kan je moeilijk laten gaan… Maar ik wil ook niet vechten…” Eerst keek hij verontrustend naar Kyle's hand. In zijn rol of niet, daar had hij liever niets mee van doen. Onrustig begon Madara te ijsberen, met kleine pasjes en hij streek met een vinger over z’n onderlip. Zo wanhopig mogelijk, zo probeerde hij over te komen. ’Is er echt geen andere oplossing? Wat nou als ik thee voor je maak?’ O, ja, nee dat was echt helemaal geweldig. Thee. Hij had het spul er niet eens voor! Misschien met een beetje improvisatie wel, maar daar moest hij eerst eens goed over nadenken. De volgende woorden van Kyle lieten hem stil staan, waarna hij hem automatisch ook recht aankeek. ”Waarom was je hier? Gewoon om te kijken of het werkte of om andere redenen?” Madara wou antwoord geven, merkte dat het in z’n keel niet geheel lekker ging en kuchte een paar keer. ’Puur om te checken of het ging, eerli-‘ Zijn stem begon heser te klinken, en door het gebrek aan lucht belandde hij in een hoestbui. Lichtjes sloeg hij tegen z’n borstkas aan. ’Eerlijk waar,’ maakte Madara z’n zin af, nadat hij zich herstelt had. ’Ik zou niet weten wat ik hier zou moeten doen, of zou moeten vinden. Tenslotte ben ik een waardeloze spion, lang in de huid van een kerel zitten zou ik niet vol kunnen houden… Evenals de spreuk blijkbaar.’ Daar kwam het… Het meest vernederendste: de giechel. Wonderbaarlijk klonk dat wel vrouwelijk. Wauw! ’Sorry als ik je nu in een moeilijke positie heb gebracht. Dat was echt niet mijn bedoeling of zo…’ Hij zette een verontschuldigd glimlachje op.  Terug naar boven Ga naar beneden
Kyle

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 20-02-14

Character sheet
Naam: Kyle
Wezen: Magican
Crush: Let me be the one who puts your hart on static, babe~

BerichtOnderwerp: Re: Sun & Moon [&K Y L E]   za jul 26, 2014 1:14 pm

Hijzelf schrok lichtelijk van haar geshockte blik. ’Oh.. Alsjeblieft, ik heb nog niks verkeerd gedaan!’ Hmmm, dat was waar, maar dan, nog niet. Wie weet wat ze allemaal van plan was, maar het kon goed zijn dat ze ook niets van plan was. ’Maak voor mij een uitzondering, niemand die erachter komt’ Hij keek haar bedenkelijk aan. Wat moest hij doen? ”Ik kan je moeilijk laten gaan… Maar ik wil ook niet vechten…” Dacht hij luidop terwijl hij naar de grond keek. Toen ‘Maddy’ begon te ijsberen, keek hij weer op. Ze streek met haar vinger over haar onderlip en zag er wanhopig uit. Zelfs als hij het wilde, het zou hem toch nooit lukken haar wat aan te doen, dat zou hij niet over zijn hart krijgen. Ze zag er zo onschuldig uit. Hoewel dat ook schijn kon zijn. ’Is er echt geen andere oplossing? Wat nou als ik thee voor je maak?’ Ergens vertrouwde hij haar al, maar niet genoeg om thee te aanvaarden. Hij had van jongs af aan al geleerd dat het als magiër gevaarlijk was om thee van een heks te aanvaarden. Zeker als je zelf totaal niets van planten af wist. Wie weet wat ze er allemaal in zouden steken. Maar omdat hij haar niet teleur wilde stellen, deed hij maar alsof hij de vraag niet gehoord had. ”Waarom was je hier? Gewoon om te kijken of het werkte of om andere redenen?” Ze keek hem recht aan, met haar rode ogen. Heel even wist hij niet wat doen, het leek wel alsof hij aan de grond genageld stond. Een zenuwachtig gevoel dook op in zijn borstkas. Toen ze een paar keer kuchte, kwam hij weer bij zinnen en was het gevoel weg, grotendeels toch. ’Puur om te checken of het ging, eerli-‘ Haar stem klonk opeens hees. Kyle fronste lichtjes. Ging het wel goed met haar? Ze belandde in een hoestbui en sloeg een keer tegen haar borst. Nog net op tijd slikte hij de vraag in of het wel met haar ging. Ze was een heks, ze was vijand. Dat mocht hij niet vergeten. ’Eerlijk waar,’ Zei ze. ’Ik zou niet weten wat ik hier zou moeten doen, of zou moeten vinden. Tenslotte ben ik een waardeloze spion, lang in de huid van een kerel zitten zou ik niet vol kunnen houden… Evenals de spreuk blijkbaar.’ Hij luisterde nauwkeurig naar haar woorden. Tjah, daar had ze misschien wel een punt. Ze was niet de beste spion ooit. Toen ze giechelde, gebeurde er iets verschrikkelijks. Hij voelde het gewoon gebeuren en het was verschrikkelijk vernederend. Waarom had hij altijd deze dingen aan de hand? Hij voelde zijn wangen rood kleuren. Gewoon door haar giechel. Meteen keek hij naar beneden, hopend dat zijn haar het voor hem zou verbergen. Waarom verdomme? ’Sorry als ik je nu in een moeilijke positie heb gebracht. Dat was echt niet mijn bedoeling of zo…’ Al snel herpakte hij zichzelf en keek haar weer aan, de blos was snel weg gegaan, gelukkig. Kort kuchte hij eens. ”Maakt niet uit…” Hij zuchtte diep en streek eens met een hand door zijn haar, peinzend over wat hij nu zou moeten doen. Eén ding wist hij al: hij zou niet tegen haar vechten. Dat weigerde hij te doen.

Nadenkend wreef hij over zijn kin terwijl hij lichtjes begon te ijsberen. Hoe moest hij dit gaan aanpakken? Tuurlijk, hij kon haar laten gaan, maar als ze dan een andere magiër tegen kwam, zat ze in de problemen, zeker als hij spreuk zou uitwerken. Dan zou iedereen zien dat ze een heks was. Kyle stopte en keek haar dan aan. ”Ik breng je wel tot aan de grens van dit gebied zodat je geen gevaar loopt.” Wat verlegen krabte hij aan zijn achterhoofd. ”Wel ja, want stel dat je spreuk niet meer zou werken en je komt dan hier een magiër tegen, dan zorg ik er wel voor dat je.. eh.. Veilig bent.” Wat onhandig keek hij naar de grond. In het begin was het zijn bedoeling geweest stoer en machtig over te komen. Maar uiteindelijk was hij niets anders dan een verlegen slungel. Verdomme toch.

- Sorry dat het zo laat is >_> -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Sun & Moon [&K Y L E]   ma aug 11, 2014 9:04 pm


Ho. Wacht. Pauze. Stop. Time out. Zag Madara dat nou echt goed? Lang staarde hij naar Kyle. Gebeurde dat nu echt? Ja toch? Natuurlijk, zijn ogen logen nooit tenzij een goed iemand hem wist te bedriegen. De wangen van de persoon tegenover hem leken rood te kleuren. Maar erg goed kon hij het niet bekijken, want beste Kyle richtte diens blik op de grond. Oké, dit moest hij gewoon zeker weten. Zonder enige schaapte boog Madara zich wat naar voren, draaide zijn hoofd wat bij en probeerde Kyle’s  blik te vangen. ’Bloos je nou of heb je last van een opvlieger?’ Voordat hij er erg in had, had hij zijn hand wat omhoog gehaald en kneep lichtjes, teder haast, in één van Kyle’s wangen. Dit was gewoon zo verkeerd. Veel te diep ging hij in deze leugen zitten, want hoe ging hij zich er nou uit redden?  Levenlang als een vrouw voordoen was geen optie. Onmogelijk zelfs. En hij moest bekennen dat een man zijn heb wel prima beviel. Geen klachten over. Gauw trok Madara zijn hand terug, waarna hij weer rechtop ging staan. Na deze gebeurtenis moest iemand hoognodig zijn haren bij knippen. Ongemakkelijk schraapte hij met z’n keel na een soort van ‘sorry’ te hebben gezegd. ”Maakt niet uit…” Ja, wat nou maakt niet uit? Natuurlijk maakt het wel uit. Haast kreeg Mad medelijden met Kyle. Deze situatie escaleerde.
Rustig vouwde hij z’n handen samen en creëerde een onschuldig uiterlijk. De andere magiër leek in dubio te zitten, waarover, well, daar was hij best benieuwd naar. Thee hoefde gelukkig niet van pas te komen. Zijn gedachten leken wat af te dwalen, tot een stel ogen zich op hem richtten. Afwachtend rechtte hij z’n rug. ”Ik breng je wel tot aan de grens van dit gebied zodat je geen gevaar loopt.” Vastgepind stonden zijn ogen op Kyle. Was die gast nou serieus? Ergens was het wel… Lief, maar zo dom. Zo gevaarlijk. ”Wel ja, want stel dat je spreuk niet meer zou werken en je komt dan hier een magiër tegen, dan zorg ik er wel voor dat je.. eh.. Veilig bent.” Shit. Wat nu? Hoe ging hij zich hieruit lullen? De waarheid opbiechten ging echt niet meer. Dat was te akward. Het leek Madara gewoon het beste dat hun wegen scheidden en dan kon hij terug keren naar de stad. Maar eerst moest hij zich hier doorheen slepen.  ’Ben je nu helemaal mal?!’ Zijn stem sloeg over. ’Die heksen zullen ons zien aankomen! Denk je echt dat we onze grenzen niet in de gaten houden?’  Even was hij stil, om de woorden te laten inzinken. ’Kijk, het is echt heel erg lief van je. Heel… Mannelijk ook. En ik ben heel erg dankbaar dat je me niet hebt  aangevallen of wat dan ook. Jullie magiërs kunnen behoorlijk hardhandig zijn als het erop aan komt. Maar als ze jou zien met mij, dan ben jij degene die de binnen de kortste keren plat ligt. De nachtwachten zijn niet bepaald genadig.’  Nerveus glimlachte hij, het was er te gehaast uitgekomen vond hij zelf. ’Al twijfel ik er niet aan dat je gemakkelijk neer gaat. Die.. Eh.. Dingen aan je hand zonet zag er erg gevaarlijk uit. Alleen wil ik geen gewonden snap je..?’  Zo dat was dat. Het was eruit.  ’Dus misschien is het beter als we hier gewoon afscheid nemen… En onze eigen weg gaan.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Sun & Moon [&K Y L E]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sun & Moon [&K Y L E]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Mysterious as the dark side of the moon ~

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dark Times :: Shanaris :: Waterfalls :: Herbal field-
Ga naar: