Dark Times

Kruip in de huid van 1 van de 6 wezens en ontdek een nieuwe wereld...
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 How far we've come {OPEN}

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Calyn

avatar

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 30-03-14

BerichtOnderwerp: How far we've come {OPEN}   do mei 08, 2014 11:58 am
CALYNDe jonge vrouw zat tegen een boom aan geleund naar het meer te kijken. Niet voor de eerste keer vervloekte ze de wolf in zichzelf. Als ze alles opnieuw mocht doen, zou ze dit niet kiezen. Nee, dit zou ze zichzelf en anderen niet aandoen. Met een zucht dacht ze terug aan haar verleden. Niet doen! piepte een stemmetje in haar. Je doet jezelf alleen maar pijn zo! 'Ach wees toch stil!' mompelde Calyn, maar ze dacht er niet meer aan. Nee, ze dacht aan de jongen die ze had ontmoet en bijna had vermoord op het kerkhof. Hij had naar haar geroepen. Niet waar. Naar de wolf. 'Maar ik ben toch ook de wolf?' fluisterde ze. Een traan welde op in haar ogen. Niet huilen, niet huilen! Eén enkele traan gleed langs haar wang naar beneden en landde op haar jurk.

Words: ### ||Tag: Open to everyone|| Note: -

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tris

avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 11-06-13

Character sheet
Naam: Tris Taxis
Wezen: Angel
Crush: Candy, Puppie's and Kittens

BerichtOnderwerp: Re: How far we've come {OPEN}   do mei 08, 2014 11:13 pm

Terug denken aan het verleden kan pijn doen, maar kan ook een goede leer zijn voor een volgende keuze in het leven. Zijn blik gleed over het landschap, maar stoorde zich niet aan de geuren die zich er verspreiden. Vele kwamen van mogelijke prooien. Dierlijke zowel als menselijke... Het was vreemd voor een jaar of zo terug had hij nog gewoon menselijk voedsel gegeten en alert op gelet of zijn schaduw geen monster verborg. Een monster die hij nu gelijk aan was. Transilvanie een heerlijk land om er te verblijven, maar ook heel erg gevaarlijk vooral snachts! Zijn rode ogen scande zijn omgeving af en met rustige voetval liep hij verder. Hij had weinig te vrezen, toch? Weinigen die zich tegen Vampiers uiteen zetten. Mark zuchten even diep tot een stem zijn gehoor bereikte. Het was een meisje of vrouw daar was hij nu nog even niet overuit, maar toen hij haar zag dat het een jonge vrouw was. Ze leek diep in gedachten, maar haar geur was overduidelijk die van een natte hond. Niet dat hij zich daar echt aan stoorde, maar een vieze geur was het wel. 'In vergelijking met jouw zei ik nog niets.' zei hij vriendelijk en ging op een respectievele afstand van haar tegen een boomstam aan leunen met zijn rug en sloeg zijn armen over elkaar. Niemand was in zijn ogen een vijand tenzij het tegendeel bewezen was doordat ze hem wat aan wilde doen. Mark keek haar vriendelijk aan en wachten af op wat ze zeggen zou.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Calyn

avatar

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 30-03-14

BerichtOnderwerp: Re: How far we've come {OPEN}   ma mei 12, 2014 4:57 pm
CALYN'Ik vergelijking met jou zei ik nog niets.' Met een ruk draaide Calyn zich om. Achter haar stond een jonge man, op een respectabele afstand van haar vandaan. In haar ogen nonchalant leunde hij met zijn rug tegen een boom en sloeg zijn armen over elkaar. 'Waar sloeg dat op?' Goed, nu ze juist wél boos wou klinken, lukte het niet. Waarschijnlijk klonk het als een kind die aan zijn moeder vroeg waarom die zijn lolly af had gepakt. Met gefronste wenkbrauwen keek ze naar de ander. 'Het is niet echt beleefd om mensen van achter te besluipen.' Ze ging verzitten en leunde met haar zij tegen een boom, zodat ze de man goed aan kon kijken.

Words: ### ||Tag: Mark|| Note: -

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tris

avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 11-06-13

Character sheet
Naam: Tris Taxis
Wezen: Angel
Crush: Candy, Puppie's and Kittens

BerichtOnderwerp: Re: How far we've come {OPEN}   wo mei 14, 2014 8:51 pm

Het was altijd wel grappig geweest hoe sommige personen konden reageren op iemand die zonder dat ze het gehoord hadden dat hij dichterbij gekomen was en daarna wat zei. Mark glimlachte vriendelijk en zag hoe ze ging verzitten. 'Op niets van wat jij zelf verder niet weet.' zei hij met een lichte geheimzinnigheid. Zelf wist mark namelijk niet waarom ze het gezegd had en toen ze verder reageerde kon hij een klein vriendelijk lachje niet onderdrukken. 'Kennelijk ben je erg in gedachten geweest. Als ik geslopen had voor jouw dan was je nu vast niet meer in leven of we zouden in een gevecht verwikkelt zijn. Gelukkig voor jouw besloop ik je niet. Daarin tegen was het pad dat ik liep niet perse voor jouw, maar voor wie ik op dat moment tegen zou komen.' Wijsheden. Soms konden ze zo irritant zijn, maar ze kwamen nu eenmaal in hem op. Mark liet zich zakken en kruisde zijn benen in kleermakers zit. Ze mocht zich gelukkig prijzen dat hij zijn dorst eerder al gestilt had. 'Niet dat het mij aan gaat, maar waarom je gedachten hardop uit spreken waardoor andere ze kunnen horen?' vroeg hij beleefd en wachten af hoe ze nu zou reageren, want haar vreemde manier van schrikken was hem ook op gevallen, want zo jong als een kind was ze lang niet meer, maar van wat hij zag was ze een prachtige jonge vrouw.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Calyn

avatar

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 30-03-14

BerichtOnderwerp: Re: How far we've come {OPEN}   ma mei 19, 2014 4:24 pm
CALYN'Kennelijk ben je erg in gedachten geweest. Als ik geslopen had voor jou dan was je nu vast niet meer in leven, of we zouden in een gevecht verwikkeld zijn. Gelukkig voor jou besloop ik je niet. Daarin tegen was het pad dat ik liep niet per se voor jou, maar voor wie ik op dat moment tegen zou komen,' zei de man. Calyn rolde met haar ogen. Ze hield niet echt van betweterige mensen. De man liet zich zakken en ging in kleermakerszit zitten. 'Niet dat het mij aangaat, maar waarom je gedachten hardop uitspreken waardoor anderen ze kunnen horen?' Nee, het gaat je inderdaad niet aan. Het was niet duidelijk of dat de wolf of haarzelf was die dat dacht. Op dit moment waren ze het er allebei mee eens dat die gast voor hen irritant was. 'Omdat het kan,' antwoordde ze droog. Het liefst zou ze opstaan en weglopen, maar dan zou het topic zo snel voorbij zijn maar iets weerhield haar. Een onbekende kracht liet haar bij de man, onder de bomen zitten. Ze wiebelde heen en weer en keek over het meer. Als ik hem nou gewoon een beetje speels bijt... Dacht de wolf. 'Nee.' Had ze dat nou hardop gezegd? Nog een betere reden...

Words: 210 ||Tag: Mark|| Note: Sorry voor de laatheid  

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tris

avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 11-06-13

Character sheet
Naam: Tris Taxis
Wezen: Angel
Crush: Candy, Puppie's and Kittens

BerichtOnderwerp: Re: How far we've come {OPEN}   ma mei 19, 2014 7:53 pm

Ze leek geirriteerd door zijn woorden, Niet dat het veel uitmaakte het was gewoon waar. Toen ze zei dat het kon haalde hij zijn schouders op. 'Het zal als jij het zegt.' zei hij vriendelijk en volgde haar blik naar het meer. Het was hier lekker rustig. Zijn gedachten gingen uit naar hoe hij vroeger leefde. Geen mens die hem toen verachten voor wat hij op zijn vlucht geworden was. Een zachte zucht ontsnapte uit zijn mond. Hij kon het ook niet helpen piepje presies te zijn. Hij had gewerkt in een net herenhuis waar iedereen zijn gedachten voor zich hield en als iemand zijn gedachten hardop uitsprak werden het al snel roddels onder het personeel. Zijn butler leventje was zo slecht nog niet geweest. En moest je hem nu zien! Zijn huid was asgrauw geworden of lijkbleek op sommige momenten wat voor vampiers niet ongewoon was net als zijn ogen die ooit zo mooi graskleurig groen waren geweest waren nu bloedrood! Toen hij ineens uit zijn gedachten getrokken werd keek hij enigzins verbaasd naar het meisje... Waar had die het over? 'Of ben je een van die dagdromers? Ik ben er altijd nieuschierig naar geweest hoe dat in zijn werk gaat.' vroeg hij zacht maar hard genoeg en keek de jonge vrouw nog steeds vriendelijk aan. Hij had nooit echt zin in een gevecht dat kwam ook door zijn opleiding tot Butler. Daarin mocht je nooit kwaad worden of geirriteerd. Zelfs niet laten zien in zijn houding of blik.

XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Calyn

avatar

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 30-03-14

BerichtOnderwerp: Re: How far we've come {OPEN}   vr mei 23, 2014 4:34 pm
CALYN'Of ben je een van die dagdromers? Ik ben er altijd nieuwsgierig naar geweest hoe dat in zijn werk gaat,' zei de man zacht. Calyn had het nu echt gehad met hem. 'Nee! Hou eens op met die opmerkingen!' Een boze grom stak in haar keel, klaar om naar buiten te gaan, maar ze hield hem in. Ze had er geen zin in dat die wolf er ook nog eens bij kwam. Ze zuchtte en ging even verzitten, omdat er een steen in haar been prikte. Misschien zou ze in een wolf kunnen veranderen om gewoon weg te kunnen lopen. Eerst dit gesprek afmaken. Ik wil kijken wat hij te zeggen heeft, piepte een stemmetje in haar hoofd. Geweldig. Had ze al een wolf in zich, kwamen er nog eens tien onderbewuste personen in haar hoofd. Alsof ze al niet genoeg problemen had.


Words: 210 ||Tag: Mark|| Note: Sorry voor de laatheid again D:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tris

avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 11-06-13

Character sheet
Naam: Tris Taxis
Wezen: Angel
Crush: Candy, Puppie's and Kittens

BerichtOnderwerp: Re: How far we've come {OPEN}   za mei 24, 2014 9:17 pm

Mark hoorde hoe ze reageerde en haalde zijn schouders op. Ze was kennelijk nogal geirriteerd op zijn vragen. ‘Het is al goed. Je hoeft niet zo boos te doen.‘ zei Mark en keek weg. Het was niet zijn aard om echt op haar reacties te reageren. Hm misschin moest hij het eens anders brengen? Maar hoe... Hij was het nu eenmaal op deze manier gewent. Misschien, maar hoe kon hij het dan vertellen of zeggen??? Zijn gedachten dreven langzaam aan weg naar een plek die hij vroeger ooit zo goed gekent had zins de oorlog die ineens de kop op stak of was dat al langer aan de gang geweest en de bewoners in ontwetendheid gelaten?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: How far we've come {OPEN}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
How far we've come {OPEN}
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» | Open || So why care for these petty obsessions? |
» The song of your heart//open
» LUNA NIVEA [open]
» {OPEN} Making myself at home
» I don't need your help. {OPEN}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dark Times :: Tyrion :: Dangerous Forest Piece :: Aberon Lake-
Ga naar: