Dark Times

Kruip in de huid van 1 van de 6 wezens en ontdek een nieuwe wereld...
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 [Event] Masquerade Ball

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Stephano

avatar

Aantal berichten : 87
Registratiedatum : 09-06-13
Leeftijd : 18

Character sheet
Naam: Stephano
Wezen: Angel
Crush: Eh... None

BerichtOnderwerp: Re: [Event] Masquerade Ball   ma dec 23, 2013 3:13 pm

‘Je gaat toch wel?’ vroeg een meisje tegenover hem. Twijfelend keek hij haar aan ‘Uhm… Ik weet het nog niet…’ Ze glimlachte bemoedigend ‘Nou, denk nog maar goed na, en misschien zie ik je dan vanavond wel’ Hij knikte lichtjes, en keek haar na toen ze wegliep. Na een tijdje draaide hij zich om en slofte naar huis. Eenmaal aangekomen duwde hij de deur open en slofte hij naar binnen. Hij ging zitten en dacht diep na. Heus wel wilde hij liever naar dat bal in plaats van de hele avond alleen thuis zitten, maar zijn angst en verlegenheid belemmerden die wil. Momenten gingen er voorbij, en uiteindelijk had hij zichzelf overgehaald. Hij stond weer op, en ging naar de plek waar hij zich maar ging omkleden. Geen idee wat hij ging aantrekken. Hij had helemaal geen verstand van dit soort dingen, en al helemaal niet uit dit land. Stephano zuchtte eens diep. Was dit nou wel een- nee. Sprak hij zichzelf toe. ‘je gaat gewoon naar dat bal’ zei hij hardop tegen zichzelf. hij keek in zijn kast. Nu begon het moeilijke pas. Wat ging hij aantrekken? Na een aantal tientallen minuten had hij iets uitgezocht. Geen idee of het goed was voor zo’n gebeurtenis. Wat kon het hem ook schelen, het was tenminste iets. Hij sloeg de zachtblauwe cape om z’n schouder en kamde zijn haren nog eens. Uiteindelijk deed hij het masker op. Dat had hij dan weer wel van iemand gekregen. Het masker was simpel, het was zwart met lichtblauwe krullende strepen. Lichtjes glimlachte hij, en stapte de deur uit. Oh.. dat was een probleem… hoe ging hij? Over dat probleem hoefde hij niet lang na te denken. Vliegend was geen optie, dat kon Stephano namelijk niet. Hij had het ook nooit gekund, dus hij miste het niet. eindelijk zag hij het paard staan. Een sneeuwwitte hengst was het. Vaak had hij dit dier opgezocht, en werd daarom ook ontvangen met een vrolijk gehinnik.  Stephano aaide voorzichtig over de witte neus, en glimlachte lichtjes toen het paard half  door diens benen zakte, zodat hij kon opstijgen. Stephano ging voorzichtig zitten, en meteen stond het paard recht. Zachtjes begon het paard te stappen, wat kort daarna al overging in een drafje. Eindelijk waren ze er. Het paard verlangzaamde z’n pas, en Stephano sprong van zijn rug. Hij gaf het dier een dankbaar klopje, waarna de hengst weer wegliep. Meteen begon de verlegenheid weer op te spelen bij Stephano. Met lichte tegenzin slofte hij richting de ingang. Hij liep zo stil mogelijk naar binnen en keek rond. Stephano sloeg zijn armen verlegen over elkaar en slofte naar een plek waar niemand, of in ieder geval minder personen stonden. Waarom was hij hier ook alweer naar toe? Hij kon haast niet meer bedenken dat hij hier uit vrije wil heen was gegaan. Zenuwachtig zuchtte hij. Zolang er niemand naar hem toe kwam vond hij het nog uit te houden. Nu maar hopen dat niemand hem zou opmerken

Kleren: (nee ik kon niks beters vinden) http://loveliesbleeding2.deviantart.com/art/MHcd-Nosferatu-55700567 (behalve die handschoenthingies)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: [Event] Masquerade Ball   zo dec 29, 2013 6:40 pm

‘Nou, jij verbaast mij ook hoor, Dat je er plotseling zo netjes uitziet Aylan.’ Een compliment was het, zo vatte hij het in ieder geval wel op, maar toch drong er een andere vraag bij hem op. Zag hij er normaal slecht uit dan?  Door die gedachte grijnsde Aylan lichtjes en knikte toen eens dankbaar. ’Dat was de bedoeling, het was namelijk speciaal voor jou.’ Een kleine twinkeling verscheen in zijn ogen, tot hij besefte wat hij nou werkelijk had gezegd. Wat ongemakkelijk kuchte hij. ’Stiekem heb je dat niet gehoord,’ mompelde hij. Wat was dat nou weer voor een faal. Professioneel blijven, Aye zei een stemmetje in z’n hoofd. Je bent een leider, geen jongen. Om zijn aandacht tot iets anders te verlengen, richtte hij z’n blik weer op de glazen die eerst op de grond gevallen waren. Godzijdank dat hij niet zo’n soort faal had gemaakt. ‘Met mijn volk gaat het goed, dus met mij ook.’ Zei ze zacht. ’Oh da-‘ Aylan staakte zijn zin zodra hij haar handen dichterbij zag komen. Haar vingers die zo dicht bij z’n keel zaten, enkel om het bovenste knoopje los te maken. Dat moment leek de leider even te bevriezen, hoewel de vlammen hem uitsloegen. ‘Ik ehmm…Ik het…tja, ik moet het beter niet doen.’  Zijn blik volgde haar handen die over haar jurk naar beneden gleden. Toen pas merkte hij op hoe stil hij had gestaan en hoe dom dat er wel niet uit moest hebben gezien. Dus om zich te herstellen rechte hij zijn rug. ’Het is oké! Het voelt beter aan nu.. Minder warm..’ Leugen. Minder warm was het er echt niet van geworden. Integendeel zelfs. Nu wist hij hoe een vrouw zich moest voelen, zo eens in de zoveel tijd. ‘En hoe gaat het met jou Aye?’  ’Goed, goed. Alles gaat perfect. En zo.. Zelfs een persoonlijke lijfwacht’  Eenmaal gaf hij een knik richting Zephyr.  De brompot die dit bal overbodig vond. Alleen leek ie nu iets interessants gevonden te hebben. Kort grijnsde Aylan.

Er gebeurde vanalles. Mensen waren in de weer en het was moeilijk te volgen. Echter herinnerde Aylan zich iets. Een soort opdracht die hij gekregen had. Nee, het was een mededeling en dán pas zou de “opdracht” gedaan moeten worden. Hij zat er erg tegenop te kijken. En waarom… Well, dat zou snel genoeg duidelijk worden gemaakt. ’Excuseer me voor een moment, Selena,’ sprak hij beleefd, nadat hij zijn passen voort zette richting de band die op de verhoging stond te spelen. Terwijl hij zich een weg baande tussen de wezens door, kwam hij onderweg een bediende tegen die een blad droeg met enkele glazen wijn. Daarvan pakte hij één af, met de gedachte dat hij die alcohol hard nodig zou hebben.  Vervolgens stapte hij de trap op, beval hij de muziekanten op te houden met spelen door één simpele handbeweging. Aylan ging naast een trompettist staan en nam eens een flinke slok van z’n wijn, neerkijkend op de grote menigte. Enkelen hadden het al begrepen, netjes hielden zij hun monden dicht om te luisteren wat hij te melden had. In tegenstelling  bij binnenkomst, was het nu haast stil. Al klonk ergens in de zaal nog een mannelijke stem die op de praatstoel zat. Aylan bromde lichtjes, pakte de trompet en blies daar eens één keer op, wat een schel geluid door de zaal liet gaan. Door die actie was de stem weg gezworven en gaf hij de trompet terug. ’Erg bedankt voor jullie aandacht,’ sprak hij luid. ’Maak je geen zorgen, er komt geen lange speech of iets dergelijks. Dus…’ Weer nam hij een slok, niet echt wetend hoe hij het brengen moest. ’Welkom, dus,  bij het jaarlijkse bal. Hopelijk gaan jullie ervan genieten. Maar voordat het bal echt gaat beginnen zullen de leiders hun gewoonlijke openingsdans doen.’ Nadat hij uitgesproken knikte hij eens, als teken dat hij klaar was, en liep toen snel de verhoging weer af.  ’Dat ging zo bagger slecht,’  mompelde hij zichzelf toe, waarna hij het glas ergens neerzette en met tegenzin richting de dansvloer liep. Vervloek degene die het bedacht had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Selena
Admin/Leidster
avatar

Aantal berichten : 335
Registratiedatum : 04-05-13
Leeftijd : 20
Woonplaats : In jou dromen

Character sheet
Naam: Selena Lotus
Wezen: Witch
Crush: Love, is something beautiful and something special ...I have not yet had time to get to know for

BerichtOnderwerp: Re: [Event] Masquerade Ball   wo jan 01, 2014 6:43 pm

Selena bleef glimlachen, tja wat kon ze anders doen als glimlachen als Aylan in de buurt was? Haar hart ging als een gek te keer en ze voelde gewoon haar bloed stijgen naar haar wangen. Ze werd dan licht in haar hoofd en ze kon nooit helder nadenken. ’Dat was de bedoeling, het was namelijk speciaal voor jou.’ Een kleine twinkeling verscheen in zijn ogen, Selena keek in zijn ogen en voelde haar buik even een paar sprongen maken ‘tja, dan verbaas je mij nog meer.’ Zei ze zachtjes. ’Stiekem heb je dat niet gehoord,’ mompelde hij. Een zachte lach ontsnapte uit haar mond en ze verborg even haar mond en keek hem plagend aan ‘maar het was zo lief.’ Zei ze kalmpjes maar plagend.
Selena maakte nu misschien haar grootste fout ooit, hoezo moest ze perse zijn knoopje los maken? Wat moesten de andere wel niet van haar denken? Ze had ook wel gevoeld dat Aylan was verstard en ze voelde zich vreselijk ongemakkelijk! Toen hij eindelijk herstelde keek ze weg, ze durfde hem gewoon weg niet aan te kijken…wat was er toch met haar aan de hand? Ze gedroeg zich net een puber! ’Het is oké! Het voelt beter aan nu.. Minder warm..’ Selena  beet zenuwachtig op der onderlip en keek hem voorzichtig aan, ergens geloofde ze hem niet, want ze voelde de hitte door zich heen gaan. ’Goed, goed. Alles gaat perfect. En zo.. Zelfs een persoonlijke lijfwacht’ Eenmaal gaf hij een knik richting de magiër. Selena grinnikt bij het zien van zijn lijfwacht die nu ergens anders naar toe liep.  ‘das mooi zo.’ Zei ze zachtjes en keek hem weer aan. Selena keek om zich heen en zag dat alle wezens al aanwezig waren. Ze zuchten zachtjes en vroeg zich af wie er dit jaar de aankondiging moest doen? Het was altijd iets verrassends. Selena keek nieuwsgierig om zich heen op zoek naar alle leiders.  ’Excuseer me voor een moment, Selena,’ sprak hij beleefd, Selena zag hoe hij tussen de mensen door liep naar de podium waar de muziek kanten op stonden. Selena draaide zich zijn kant op en bleef rustig wachten. Dus dit jaar was het de taak van de magiërs. Selena was benieuwd. Iedereen was meteen stil geworden toen ze zagen dat een leider op de podium stond.  Maar dan nog hoorde sel 1 iemand brommen. Ze keek toe hoe Aylan de trompet pakte en een schel geluid uit liet komen. Even sloot Sel haar ogen door het geluid maar opende die gauw toen ze zijn stem hoorden.  ’Erg bedankt voor jullie aandacht,’ sprak hij luid. ’Maak je geen zorgen, er komt geen lange speech of iets dergelijks. Dus…’ Weer nam hij een slok, niet echt wetend hoe hij het brengen moest. ’Welkom, dus,  bij het jaarlijkse bal. Hopelijk gaan jullie ervan genieten. Maar voordat het bal echt gaat beginnen zullen de leiders hun gewoonlijke openingsdans doen.’ Selena glimlachte bij zijn toespraak en hoorde de mensen om haar heen mompelen. Selena liep met elegantie richting de dansvloer. Het was een oude traditie om te laten zien dat er vrede tussen de leiders heerste. Ze haalde adem en zocht naar een mannelijke leider. Ze zag Cervius en Aylan…Als ze er tussen moest kiezen dan….dan was het natuurlijk Aylan. Maar was dat niet te veel gewaagd?  Ze zuchten zacht en keek om zich heen.

(leiders met leiders dansen  en anders moeten de leiders met iemand uit de ander volk dansen)

_________________

AMV~Theme~Voice~Character
Roze~Zoran
karakters:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://darktimes.actieforum.com
Lucien

avatar

Aantal berichten : 87
Registratiedatum : 06-08-13

Character sheet
Naam: Lucien La Mere
Wezen: Vampire
Crush: Fres blood

BerichtOnderwerp: Re: [Event] Masquerade Ball   za jan 04, 2014 12:39 am

Crow knikte beleefd naar Crowley en liet hem verder alleen met Lighting. Het was leuk dat ze weer iemand had die anders om haar gaf. Misschien dat er liefde uit zou groeien? Niet dat hij dat zou gaan koppelen, maar het moest groeien net als dat tussen Light en Raven was gebeurt. Crow keek om naar Aylan die zich op de muzikantenpodium sleepte. Het leek voor hem eerder een schavot te zijn. Crow ging tegen de muur aan staan leunen. Dit ging nog leuk worden! Crow luisterde naar de speecht van Aylan en grinnikte bij diens woorden. Hij moest moeite doen om hij niet uit te lachen. Het was zo hylarische slecht dat het gewoon te leuk! Crow moest zich in een glasje champ hebben anders ging hij echt nog in lachem uit barsten! Crow zag iemand voorbij lopen en greep een glas en nam een slok. Nu voelde hij zich al wat afkoelen, maar 1 ding kon hij toch niet laten. Want het was gewoon te leuk om het te laten en Crow deed er niks verkeerts mee, want niemand anders zou het horen. 'Een mooie speecht Aylan, maar wel een beetje erg stuntelig vond je ook niet?' zei Crow via zijn gedachten gang via de gedachten gang van Aylan en hij klonk ook een beetje plagend. Crow kon het gewoon liet laten het was te leuk om het te laten liggen. Maar hij trok zich daarna terug en dronk nog wat uit zijn glas en liep daarna naar een andere engel. Hij wilde gewoon wat gezelligheid en die kon hij het beste zelf op zoeken. Crow liep naar de engel die een beetje apart stond. 'Saai niet?' vroeg hij en keek rustig naar de engel met zijn armen over elkaar stond. Zijn blik gleed weer even naar de dans vloer. Als de andere wilde dansen prima. Hij had er echt geen zin in. Crow zag hoe selena twijfelde en grinnikte zacht. Niemand buiten hem en Raven hadden geweten dat die twee lovers waren. 'Wie denk jij dat ze kiest om mee te dansen? Zelf denk ik voor Aylan!' zei crow tegen de engel en keek hem weer rustig aan. Helaas kon ie er nu geen weddenschap van maken, maar anders zou hij misschien het bij het rechte eind kunnen hebben...

(Crow heeft het tegen Stefano maar hij kent diens naam nog niet.) XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cassandra

avatar

Aantal berichten : 93
Registratiedatum : 23-05-13

Character sheet
Naam: Cassandra Salix
Wezen: Demon
Crush: o_O

BerichtOnderwerp: Re: [Event] Masquerade Ball   do jan 09, 2014 7:02 pm

Cassandra hoopte uit heel haar hart dat deze demon eens even weg zou wezen en dat ze in alle rust alleen kon zijn. Toen ze de demon aansprak over zijn duits merkte ze dat ze hem vermaakte. 'Dat is een oude gewoonte die men zo slecht af kan leren.' Cassandra rolde met haar ogen ‘Dat is een gewoonte van verwende gasten die denken dat ze heel wat zijn.’ Fluisterde ze boos in het demons. 'Maar als je het niet kon verstaan dan zal ik het nog eens herhalen. Hoe vergaat is de jonge vrouwe. Niet met wie je bent.' Een lage grom rolde over haar lippen maar ze hield het gelukkig zacht. Ze reageerde er verder niet op, ze had er ook helemaal geen zin in. Cassandra was al niet op haar beste gestemd, en deze demon liet haar stemming niet beter worden, jammer genoeg had ze zich zelf beloofd om niet te bijten vanavond. Cassandra’s blik ging steeds naar een magiër, hij viel zo erg op tussen al die nette pakken. Maar hij viel ook op omdat ie haar bekend voorkwam. Had ze hem ooit eens ontmoet? Nee, dat kon niet… of wel? 'Hm knappe vent niet? Ga gerust hoor ik zie al een bekende.' Zei de demon plagend en haar handen jeukten gewoon om hem een mep te verkopen met haar vuist tegen zijn kaak of zijn neus. Deze Demon lokte het echt uit en als ie niet heel gauw zou opsodemieteren zou ze haar belofte aan zich zelf echt breken! Maar gelukkig ging de demon en een opgeluchte zucht kwam uit haar mond. Cassandra voelde zich meteen ontspannen en keek even richting haar broer, hopelijk had ie niks van de ontmoeting van net gezien! Weer keken haar bruine ogen om zich heen. Het was rustig, bijna vredig hier maar Cassandra wist zeker dat er ergens wel een rel zou ontstaan. Het kon gewoon weg niet anders. Haar blik gleed naar de jonge magiër in harnas die op haar afkwam en ze glimlachte zachtjes. Cas had het zelf alleen nog niet door. Ze voelde hoe zijn sterke had haar hand in die van hem nam en keek er even naar toen ie daar een kus op drukte. Een lichte blos verspreide zich over haar wangen en Cassandra voelde even met haar tong haar scherpe onder hoektanden. 'zou ik deze dans van U mogen hebben' Vroeg hij beleefd terwijl hij zijn smaragd groene ogen op haar gericht hield, Cassandra lachte zachtjes ‘Nou ik weet het niet hoor.’ Zei ze plagend en bleef in zijn ogen kijken. Haar blik kreeg een ondeugend maar ook een uitdagend twinkel. 'tenzij u al andere plannen had natuurlijk' Cassandra schudde zachtjes haar hoofd met een grijns ‘nee, niet echt, gewoon hier staan en genieten van mijn rust was eigenlijk de plan, ik moet toch op een of ander manier dit bal overleven?’ Zei ze met een plagend toon nog steeds. Natuurlijk wist ze dat ze eigenlijk zich rustig, beheerst en netjes moest gedragen.. Maar hé, Cassandra was een demon en kon er helemaal niks aan doen.
Cassandra’s aandacht werd afgeleid door de leider van de magiërs die blijkbaar iets te vertellen had. Een kleine zucht ontsnapte uit haar mond terwijl die hun even toesprak. Bleef Cas even wachten tot alle leiders aan het dansen waren en keek toen naar de jonge man die haar nog steeds bekend voorkwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
lightning

avatar

Aantal berichten : 99
Registratiedatum : 29-05-13

Character sheet
Naam: Lightning Farron
Wezen: Angel
Crush:

BerichtOnderwerp: Re: [Event] Masquerade Ball   zo jan 12, 2014 4:02 pm

Lightning was echt eerlijk gezegd blij dat Crowley er was. Het zou hier anders zo saai zijn geweest. Ze kent hier namelijk niet veel mensen, en degene die ze wel kent ware haar vriendinnen die haar hier heen hadden gedwongen. Dus voor het moment wou ze hen liever ontwijken. Anders zou ze de hele tijd hun gekibbel moeten aan horen van wie de knapste vent hier was of over hoe erg de demons stinken, en light kan nog meer dingen bedenken waar haar vriendinnen over zouden kunnen roddelen, dat was typisch iets voor hen, maar lightning hoorde daar zeker niet bij. al moet ze zelf niks van de volgelingen van shanaris hebben. Behalve Crowley en Crow dan, verder was er niemand. Even streek ze met haar vingers simpel en sierlijk door haar lange bruin bijna rode haren. Door de lichten liet het lijken alsof ze roodharig was maar het was eigenlijk wel degelijk bruin. niet dat het voor Lightning veel uitmaakte, het is maar haarkleur meer niet. Light was blij met het compliment dat ze van Crowley had gekregen. Het verwonderde haar eerlijk gezegt dat de twee mannen hier elkaar kenden. Vanwaar zouden ze? En hoe was hun eerste ontmoeting geweest? Hm haar nieuwsgierigheid was gewekt, maar het waren haar zaken niet dus liet haar ogen rond de zaal glijden om te luisteren naar de woorden van aylan. ugh ze moest niks van hem hebben, en je zou het haar ook niet kwalijk kunnen nemen. Lightning had zich na een tijdje weer op Crowley gefocused toen ze zijn vraag voor een dans had gehoord. Een kleine gemeende glimlach sierde haar lippen. Met nog steeds diezelfde glimlach op haar gezicht volgde ze hem tot op de dansvloer, Haar ene hand legde ze in zijn hand en de andere teder op zijn schouderblad zoals het hoorde. 'Ik had jouw eigenlijk hier wel moeten verwachten ' grinnikte ze. Toen verscheen er een grotere glimlach op haar gezicht ' was je jaloers dat ik bij crow stond' vroeg ze plagerig en keek hem met haar kristalblauwe ogen aan. Het was een groot geluk dat Lightning gedwongen was om alle soorten dansen te leren van haar ouders, kijk eens hoe goed het nu wel niet van pas kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cervius
Admin/Leider
avatar

Aantal berichten : 165
Registratiedatum : 04-05-13
Woonplaats : The underworld!

Character sheet
Naam: Cervius Salix
Wezen: Demon
Crush: How can i find a woman of my dreams while i'm a nightmare?

BerichtOnderwerp: Re: [Event] Masquerade Ball   ma jan 13, 2014 2:08 am

Terwijl Cervius rondkeek met licht gefronste wenkbrauwen pakte hij een likeurtje van een dienblad die voorbij kwam. Wat een saaie boel.. Rustig nam hij een slokje en keek naar Cassandra die uiteindelijk binnenkwam, die gelijk opviel met haar haren. Een brede glimlach verscheen op zijn gezicht, maar toen hij Crow zag verscheen die als sneeuw voor de zon. Wat moest die worm nou hier, die bij geen enkel ras hoorde sinds hij was verbannen? Toen deze ook nog op zijn zusje af stapte kneep hij het glas bijna stuk. Deed hij dit nou expres? Hij hoopte dat zijn zusje wist wie Crow was, een verrader, een mislukkeling. Zelfs in Satan zijn ogen was hij niet meer dan iemand die zijn eigen soort in de rug stak. Gelukkig sloeg Cassandra hem af, waarbij wat gegrinnik uit zijn keel kwam. Een echte Salix. Na zijn likeurtje op te hebben gedronken, nog steeds tegen dezelfde pilaar aan leunend, klom Aylan op het podium en sprak iedereen kort toe. Oh, hell no dat hij ging dansen. Zijn zusje mocht zijn plaats voor deze keer wel in nemen, al zou ze hem en haarzelf voor schut zetten. Dansen, iets waar hij volgens zichzelf slecht in was en een hekel aan had. Haastig keek hij rond, en liep snel naar een onopvallend hoekje, waar hij ging staan, etend van een kippenpoot. Ook had hij Luna nog niet gezien, maar ze was hier vast en zeker. Als ze hem zag dansen zou hij zichzelf vreselijk voor schut zetten, en al helemaal als ze mét hem zou dansen. Nogmaals keek hij rond, maar zag haar niet. Gelukkig waren er ook geen mensen die zijn richting op keken, ten minste, dat dacht hij. Met dit soort gelegenheden liet hij zichzelf altijd op de achtergrond, al was hij een Leider.

- Wat kort, maar hij is nou eenmaal afstandelijk en weet niemand om aan te spreken ^^"

_________________

¤ Cervius's Voice
¤ Cervius's Theme
¤ Character

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Masquerade Ball   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Event] Masquerade Ball
Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dark Times :: Elizabeth :: old castle-
Ga naar: