Dark Times

Kruip in de huid van 1 van de 6 wezens en ontdek een nieuwe wereld...
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Breath ...and breathe out

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cassandra

avatar

Aantal berichten : 93
Registratiedatum : 23-05-13

Character sheet
Naam: Cassandra Salix
Wezen: Demon
Crush: o_O

BerichtOnderwerp: Breath ...and breathe out   di okt 29, 2013 4:22 pm

Cassandra sloot haar ogen. Ademde diep uit en opende die weer, hoewel ze neit veel zag door de mist die hier was neergedaald had ze toch voor deze plek gekozen om te oefenen. Een perfecte plek om je andere zintuigen te laten werken. Vampiers waren toch hun bondgenoten en dan kon ze prima hier oefenen. haar hand ging naar de plek waar haar wapen in een scheden zat en met enige elegantie trok Cassandra het er uit. Ja deze meid was flink veranderd, Ze was volwassener geworden en rustiger, hoewel ze nog steeds graag wezens beet hield ze zich toch vaak in. Ze hield haar zwaard voor zich, sloot weer haar ogen en begon oefeningen er mee te doen terwijl ze in de lucht stak, ze bewoog zo zacht maar toch weer elegant voort..ja,ja niemand had het verwacht, maar zelfs deze lompe dame had iets van haar elegantie in zich, vooral toen ze oefeningen met haar zwaard deed zag je dat. Haar geluid zintuigen vingen iets op en ze bleef staan, deed langzaam haar ogen open en keek naar de richting waar ze dacht dat ze voetstappen had gehoord.

Zephyr ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zephyr
Leider
avatar

Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 02-06-13

Character sheet
Naam: Zephyr Aerlic
Wezen: Magican
Crush: ...

BerichtOnderwerp: Re: Breath ...and breathe out   ma nov 04, 2013 7:45 pm

een diepe zucht verliet Zephyr zijn keelgat. Met zijn handen in zijn zakken gestopt keek hij verveeld rond. Zephyr maakte het eigenlijk niks uit of hij nu iets te doen had of juist niet. Het maakte voor Zephyr niet veel uit. Hij was namelijk het stille terug getrokken type. Nee, niet de verlegen of bange soort. Dat vond hij pas zielig, wezens die kinderachtig deden voor het kleinste dingetjes. Hoe zwak konden wezens wel niet worden? Maar goed, Zephyr kon je niet zwak noemen. Waarom hij zich zo teruggetrokken hield was voor iedereen een vraag, er waren er wel enkelen die het aan hem hadden gevraagd, maar nog niemand had een goed antwoord gekregen. En dat zal ook zo een tijdje duren. Het is niet de gewoonte van Zephyr om vrienden voor het leven te maken. Dat gebeurd maar zelden, en meestal gebruikt hij die vrienden alleen maar om ze uiteindelijk weer na een tijdje links te laten liggen. Met zijn handen nog steeds in zijn broekzakken gestopt stapte Zephyr rustig op zijn gemakjes verder. Zijn smaragd groene ogen bleven in een richting gericht. hij voelde wat verderop iets bewegen. Puur uit verveling stapte hij er op af, geen moeite doen om zijn aanwezigheid te verbergen, die ene persoon mocht gerust weten dat hij er was. 'je gaat zeer elegant te werk' sprak hij neutraal. Zijn ogen bestudeerde haar aandachtig. het was duidelijk een demon. Toen hij haar nog beter in zich op nam merkte hij dat deze dame sprekend op Cervius leek, familie misschien? Zal hij straks mischien wel te weten komen, wie weet. 'oefen maar gerust door hoor' zei hij toen maar en ging tegen een boom aanleunen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cassandra

avatar

Aantal berichten : 93
Registratiedatum : 23-05-13

Character sheet
Naam: Cassandra Salix
Wezen: Demon
Crush: o_O

BerichtOnderwerp: Re: Breath ...and breathe out   ma nov 04, 2013 8:30 pm

Met haar bruine ogen bleef ze strak naar de man kijken die aan kwam gelopen. Hij deed geen moeite om zich te verbergen en ze keek met een nieuwsgierige blik naar de jonge man. De wind die uit zijn richting kwam vertelde haar dat deze man magie bij zich droeg. Het was een magiër. Ze duwde haar schedel iets omhoog en bleef hem bestuderen, best wel lang, hij bewoog zich verveeld, blijkbaar had ie niks te doen.. 'je gaat zeer elegant te werk' sprak hij neutraal. Een knik die je nauwelijks zag, wat betekende dat ze hem hoorde. Met haar bruine ogen bleef ze hem als nog strak aankijken. Hij leek niet echt iets van plan. 'oefen maar gerust door hoor' Hoorde ze hem zeggen, en na een tijdje naar hem gekeken te hebben sloot ze haar ogen en ademde uit, haar zwaard hield ze voor zich. Ze moest de staal voelen leven zei haar mentor. Omdat ze geen bepaald dodelijke kracht had behalve terug kaatsing die ze alleen maar kon gebruiken als het noodgeval was en het van leven en dood afhing moest ze wel leren om met een wapen om te gaan, al waren haar hoektanden nog zo scherp en kon ze dodelijk bijten. Dus deze zwaar was speciaal voor haar gemaakt, het voelde als een verlengstuk van haar. EN weer begon ze met haar zwaard bewegingen maken, maar dit keer waren ze scherp maar ze probeerde nog steeds een dans met haar voeten uit te voeren zo als haar mentor had geleerd, maar ja, Cassandra was nog niet uit de fase van haar klunzigheid. Ze zette haar voet verkeerd neer waardoor haar hele houding dreigde om te vallen. Zonder er bij na te denken nam ze haar andere vorm aan en kwam op haar poten terecht, een geërgerde grom kwam haar mond uit, Cassandra stond op en schudde zich uit, waarom kon ze niet een beetje wat meer niet klunzigheid van haar broer hebben?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Breath ...and breathe out   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Breath ...and breathe out
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dark Times :: Shanaris :: Mountains :: Misty Valley-
Ga naar: