Dark Times

Kruip in de huid van 1 van de 6 wezens en ontdek een nieuwe wereld...
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 New country... New people... //Open\\

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zean

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 12-10-13
Leeftijd : 18

Character sheet
Naam: Zean Phantomhive.
Wezen: Demon
Crush: Excuse me, get in line.

BerichtOnderwerp: New country... New people... //Open\   ma okt 21, 2013 3:06 pm

De lucht was nog donker, zo vroeg was het. Waarschijnlijk was het nog niet eens echt ochtend. Het dorp sliep nog, en dat was te merken. Het was er muisstil. Maar de stilte duurde niet eeuwig. Kleine kiezels begonnen wat op te vliegen door een ronddraaiende wind. Er begon een zwarte gloed te verschijnen, die steeds duidelijker werd. De gloed begon vorm te krijgen. Een halflange man, met bleke huid, rode ogen, en zwarte golvende haren. Pas toen hij helemaal gevormd was, zag je dat hij iets in zijn armen had. Een kleinere gedaante, een jongen, met donkerblauw/zwarte haren. Hij had dure, puur Britse kleren aan. De jongen lag slap, maar hij was niet dood. Hij was simpel genoeg gewoon nog aan het slapen, en had geen idee van de situatie. Er lag een lichte grijns op het gezicht van de man. Hij zette een paar stappen naar voren, en fluisterde iets naar de jongen in zijn armen, tot die zijn ogen opende. Correctie, oog. Hij had een ooglapje om, en de reden wisten niet veel mensen. De jongen keek verward, en nog lichtjes slaperig om zich heen. Hij werd neergezet, en leunde nog lichtjes tegen de man aan. 'Sebastian... Where are we?' mompelde hij zachtjes. De man keek omlaag, naar de jongen. 'We are in another country, young master... I brought you here, and once you will understand the reason... But now i need to go back, you need to find a way to live further here...' De jongen kreeg grote ogen 'No! You can't go! You're my butler...' maar de man begon al te vervagen. 'DON'T GO' gilde de jongen, maar het was te laat. Hij viel om toen de man verdwenen was. Wild keek hij om zich heen. Hij had duidelijk geen idee waar hij was. Na een tijdje stond hij op. Hij klopte zijn nette kleren af, en zuchtte gefrustreerd. Langzaam begon hij te lopen, door het donkere dorp. Zijn voetstappen waren aarzelend, net als zijn blik. Uiteindelijk stond hij stil. 'Hello?' riep hij, niet al te hard. 'Can someone please tell me where i am?' Vervolgde hij daarna. Hij wachtte hopeloos op antwoord. Hij had geen idee wat er allemaal speelden, en nog belangrijker, waarom.

Clothes
''De man'' (Sebastian)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucien

avatar

Aantal berichten : 87
Registratiedatum : 06-08-13

Character sheet
Naam: Lucien La Mere
Wezen: Vampire
Crush: Fres blood

BerichtOnderwerp: Re: New country... New people... //Open\\   ma okt 28, 2013 7:03 am

Heerlijk die kippen uit het hok uit een van de boerderijen. Geld had hij niet en daarvoor was de jonge man ook te lui voor om eerlijk zijn geld te verdienen. Crow lag net uit te buiken op een van de vele hooi opslagen van de boerderijen vlakbij het dorpje. Cross lag de botjes af te klauven en op te eten. Hij voelde zich net zo voldaan als zijn baasje. Goed het eerste contact met Selena was niet helemaal naar zijn zin af gelopen, mar het was een beginn. Hoewel ze hem gedrogeert had met die slaapdrank vond Crow dat het ook slechter had gekunnen. Hij keek naar de hemel, maar kon de sterren soms niet zien doordat de wolken er voorbij gleden. Crow had geen mens gezien op dit vroege uur, maar toch had het ook wel zo zijn charmens. Lekker rustig en niemand die je weg wilde jagen. Goed nu hij in het neutrale gebied en waren ze hier toleranter dan op de andere gebieden toch was Crow er over uit gekomen dat hij hier zijn huisje wel neer wilde zetten. Maar dan had hij materiaal nodig en omdat Crow geen geld had moest hij toch ergens de benodigte spullen vandaan halen? Opeens hoorde Crow een gil en hij schoot overeind. Wie het ook was had de nachtelijke stilte even doorbroken. Nieuwschierigheid was in hem gewekt en Crow stond op en liet Cross al smakkend achter. Diekwam wel als hij straks klaar was... Zijn voetstappen brachten hem naar een straat waar de nieuwkomer in liep. Zijn taal wwas anders en Crow kende het wel... tenminste gedeeltelijk dan. Hij liep naar de schaduwen grijnsde breed en wachten tot hij vlakbij Crow was gekomen. Hij wachten geduldig en keek ondertussen naar de aarzelingen van de jongen. Kennelijk was wel te bekeren? 'Hello stranger.' zei Crow rustig en kwam half de schaduwen uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zean

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 12-10-13
Leeftijd : 18

Character sheet
Naam: Zean Phantomhive.
Wezen: Demon
Crush: Excuse me, get in line.

BerichtOnderwerp: Re: New country... New people... //Open\\   za nov 02, 2013 8:54 pm

Hij schrok toen hij een stem hoorde, maar niemand zag. 'Hello stranger.' Hij keek verbaasd. Was dat hoe je tegenwoordig tegen het hoofd van een half land sprak? 'Good.. Morning, i guess...' Hij keek emotieloos toe hoe de onbekende half uit de schaduwen stapte. 'Tell me, where am i?' Hij praatte niet aardig, in tegendeel. Hij praatte op een toon, alsof hij tegen een vies insect praatte. Hij moest duidelijk niks hebben van de... Gewone mensen, de armere mensen... Of zoals in zijn taal, the common people. Hij streek zijn cape even recht, en probeerde het gezicht van degene voor hem te zien. 'Who are you?' Vroeg hij emotieloos. Zean keek om zich heen, Sebastian was er niet... Hij was echt weg. Hij zuchtte gefrustreerd en richtte zich weer op degene voor zich.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucien

avatar

Aantal berichten : 87
Registratiedatum : 06-08-13

Character sheet
Naam: Lucien La Mere
Wezen: Vampire
Crush: Fres blood

BerichtOnderwerp: Re: New country... New people... //Open\\   zo nov 03, 2013 9:17 pm

Crow zag hoe de jongen kennelijk niet veel met andere die geen hoge stand hadden dan dit figuur hier? Zijn paarse blik gleed even over de kleding van deze hoge pief. Hij had al net zulke dure kledij als een ieder andere hoog staande freak... Een kleine glimlach gleedover zijn lippen, Vriendelijk en aardig als hij over probeerde te komen had Crow last van zijn oude gewoonte. Iemand zijn geld aftroggelen! 'Wel you're in Akaenas. And a good morning to you.' zei Crow en hij vond het maar vreemd. Hm ja dat moest het zijn. Dat ooglapje. Hij had vast een oog of zoiets verloren? Niet dat Crow dat weten kon, maar hij was er zeer nieuwschierig naar. al hielt hij dat wijzelijk voor zich en hoorde nog hoe die knaap vroeg wie hij was. Aan zijn aura en gedachte gang te voelen was het geen magier nog een vampier of een weerwolf. Voor een heks zag hij er anders er wel erg vreemd uit. Nee Deze rijke boy was net zo'n schepsel als hij. Crow verachten zichzelf eigenlijk, maar hij kon het ook niet helpen dat de duivel hem tot demon had gemaakt. 'I'm just like you a Demon.' goed helemaal zoals die gast was hij natuurlijk niet. Crow had dan wel een geld op de bank of ergens in een kamertje op gekropt, maar hij vond zich zo al rijk genoeg. Dat kon je van die gozer niet zeggen, toch??? 'My name is Crow and you are...' Crow kon er ook wat van net doen alsof hij het tegen iets vies had of zoiets dergelijks. Crow voelde dat er iets aan kwam en grijnsde. Het vleugel geklapper kondigte Cross al mijlen ver aan. Cross dook met een luide trompfantelijke kreet naar beneden en cirkelde even om Crow heen voor hij op zijn schouder landen en zijn kale schedel tegen zijn wang drukte, maar daarna naar de nieuwkomer keek. Zijn lege oogkassen verkleurde eventjes naar rood en daarna naar groen voor ze weer zwart werden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zean

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 12-10-13
Leeftijd : 18

Character sheet
Naam: Zean Phantomhive.
Wezen: Demon
Crush: Excuse me, get in line.

BerichtOnderwerp: Re: New country... New people... //Open\\   di nov 05, 2013 7:35 am

'Wel you're in Akaenas. And a good morning to you.' Hij snuifte lichtjes, maar knikte even. 'Akaenas... Never heared of it' hij deed zijn cape weer goed en schuifte zijn hoed recht. 'I'm just like you a Demon.'     Zean trok zijn wenkbrauwen op. Hij wilde wat zeggen, maar de vreemde was eerder.  'My name is Crow and you are...' Die manier van spreken... Zean kon het niet uit staan. In zijn eigen land werdt er op hem op gekeken. Werd hij hoog genoemt, en niet zomaar aangesproken door een vreemde. 'Zean Phantomhive, son of Viktor Phantomhive, and earl from one of the most populair palaces in Britain.' Antwoordde hij met een ietwat trotse blik in zijn ogen. Hij keek op toen hij geklapper van vleugels hoorde. Wat had dìt nou weer te betekenen? Een moment later zag hij een vreemd soort vogel, met een schedel hoofd. Spottend keek hij naar het beest wat op de schouder van de gast voor hem landde 'In my country we have mouse-traps for that. Or we eat them...' Zean keek weer om zich heen, zoekend of Sebastian al terug was. Natuurlijk was hij niet terug, hij was weg. De gedachte dat hij nu alleen was, zonder Sebastian, zonder huis, liet hem slikken. Wat moest-ie nu doen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucien

avatar

Aantal berichten : 87
Registratiedatum : 06-08-13

Character sheet
Naam: Lucien La Mere
Wezen: Vampire
Crush: Fres blood

BerichtOnderwerp: Re: New country... New people... //Open\\   di nov 05, 2013 1:40 pm

Crow grijnsde ongewilt. Natuurlijk had dat hoge uilskuiken nog nooit van dit land gehoort! Hij was zelf met Raven toen ook zeer verrast geweest toen ze hier aan kwamen. Toch haalde hij zijn schouders op. 'This country is as good as unknowable for most other countries.' zei Crow en hij begon Cross te kriebbelen die op zijn schouder geland was en keek naar de jongen die zich voorstelde als Zean Phantomhive... Die uitspraak vreselijk! Crow moest er bijna van kokhalzen!!! Wat hadden die lui toch een bekakt accent. Crow keek de jongen even vragend aan toen hij de volgende woorden hoorde en schudden zijn hoofd voor hij in lachen uitbarste. 'That I would not try it, otherwise you are his supper!!' grinnikte Crow aan het einde. Nee Cross kon erg vredelievend met andere personen zijn, maar wanneer je ook maar een veertje uit hem zou trekken als je onbekend was en je zou flink gebeten kunnen worden door die lange messcherpe tanden! Crow schudden nog eens zijn hoofd toen hij zag of iemand eraan kwam of zo. 'The most people sleep on both ears , for the first rooster crows they will not easily wake up in this village.' zei Crow en hij voelde Cross nieuwschierig naar de jongen worden. Zijn oogkassen kleurde groen van verontwaardiging en hij sprong van Crow zijn schouder. Het diertje woog bijna niks, maar was toch ruim een meter hoog. Zijn staart hielt hij stil terwijl deze een rondje om de jonge demon maakte en even durfte aan diens hand te ruiken voor hij zich weer terug trok en een soort vreemde brom/jank geluidje te laten horen. Crow liet hem begaan en wist dat zolang de jonge Zean niks deed Cross hem ook met rust zou laten.
XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zean

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 12-10-13
Leeftijd : 18

Character sheet
Naam: Zean Phantomhive.
Wezen: Demon
Crush: Excuse me, get in line.

BerichtOnderwerp: Re: New country... New people... //Open\\   za nov 09, 2013 3:11 pm

'This country is as good as unknowable for most other countries.' Zean knikte kort 'I can tell. Nobody wánts to know this country.' hij trok een wenkbrauw op toen Crow begon te lachen. What the hell is wrong with common people here? dacht hij bij zichzelf. 'That I would not try it, otherwise you are his supper!!' Weer stond er een spottende blik in Zean's ogen 'Yeah sure. I don't care' Hij voelde even bij zijn heup, waar een schietwapen zat. het was klein, erg klein, maar typisch Brits, en goed mee te richten. 'The most people sleep on both ears , for the first rooster crows they will not easily wake up in this village.' Zean keek waarschuwend naar het beest wat naar hem toe kwam, en een rondje om hem heen liep. Toen het beest aan zijn hand wilde ruiken, trok hij zijn hand snel weg 'Screw of! You ugly thing!' gromde Zean. Hij moest niks hebben van dieren. Ze waren onhygiënisch. Hij haalde zijn pistool, of schietwapen tevoorschijn* waarna er een klik te horen was, wat betekende dat hij hem had geladen. Hij richtte het wapen op de vogel, en vernauwde zijn ogen 'Leave me alone, go back to that rogue' hij knikte even naar Crow 'Don't you dare come to me again' hij borg het wapen weer op, waarna zijn blik weer emotieloos werd.

*Plaatje van het wapen staat in onderschrift
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucien

avatar

Aantal berichten : 87
Registratiedatum : 06-08-13

Character sheet
Naam: Lucien La Mere
Wezen: Vampire
Crush: Fres blood

BerichtOnderwerp: Re: New country... New people... //Open\\   za nov 09, 2013 8:54 pm

Okay dit was een zeer slecht gehumeurde gozer! Crow schudden enkel zijn hoofd toen hij Cross bedreigte. Cross kon prima voor zichzelf zorgen en die opende zijn kaken even waarschuwend. Die knaap moest niet denken dat hij hem zomaar kon schieten dan zou ie nog lelijk op kijken. Wel vlapperde hij verontwaardigt zijn vleugels net als de groene gloed die terug kwam in zijn lege oogkassen en kraste vreemd voor hij opvloog en nijdig met zijn achterpoten naar de haren van de jongen greep. Natuurlijk miste hij opzettelijk en landen weer op Crow´s schouder en kraste nog eens voor hij zichzelf weer kalmeerde. ´Goh wat een humeurtje!´ murmelde Crow en hij schudden nog eens zijn hoofd. Het enkel kwam Crow zijn neus uit steeds moest hij steeds na denken over hoe hij de juiste woorden moest uit spreken, maar nu vergreep hij zich naar het demons. Die kon elke demon vloeiend spreken. "Nie WYMAGANIA grozić, jeśli po prostu odejść powiedział, że to już wystarczy. Fixed Krzyż ma więcej rozumu w czaszce niż chłopca kraju łupów jak ty?" zei Crow nogal licht verveelt en keek de jongen nog net zo aan. Die engelse flip voor hem mocht dan van hoge komaf zijn. Hij moest van zijn beste vriend en huisdier af blijven.

(Dit zegt Crow~ "Je hoefte hem niet te bedreigen als je gewoon ga weg had gezegt was ook al genoeg geweest. Cross heeft vast meer hersens in die schedel van hem dan zó'n buitelands ventje als jij?'' )
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: New country... New people... //Open\\   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
New country... New people... //Open\\
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dark Times :: Elizabeth :: old village-
Ga naar: