Dark Times

Kruip in de huid van 1 van de 6 wezens en ontdek een nieuwe wereld...
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Hati the mighty has arrived [open]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hati

avatar

Aantal berichten : 156
Registratiedatum : 31-07-13

Character sheet
Naam: Hati Hróðvitnisson
Wezen: Demon
Crush: I guess I slammed my head too hard against the wall..

BerichtOnderwerp: Hati the mighty has arrived [open]   do aug 08, 2013 11:04 am

Hij zuchtte diep. Sköll en zijn getikte ideeën toch ook altijd. Waarom moest hij dit uitvoering? Kon Sköll het zelf niet doen? Die wilde het toch zo graag weten? Wat een absurd idee van hem, denken dat je de maan kan bewaken vanaf de aarde. “Maar die planeet is het dichtste bij en ik ben het beu om er gewoon achter aan te rennen!” Had hij gezegd. Wel, Hati hoorde je niet klagen, hij vond het prettig om gewoon achter de maan aan te rennen. Maar misschien was de zon niet zo prettig, wie zou het weten? Eerst had hij zich een lange tijd in de schaduwen verscholen, andere wezens geobserveerd en gekeken hoe ze met elkaar om gingen. Maar veel begreep hij er nog steeds niet van. Wel, dan moest hij maar gewoon zichzelf zijn zeker? Hij keek even rond. Een veld… Leuk… Verveeld liep hij op een drafje verder, op zoek naar het gebied van de demonen want toen hij naar aarde kwam, bleek hij een demon te zijn. Hopelijk mislukte deze onzin en kon hij Sköll bewijzen dat het onmogelijk was en had hij zijn oude leventje terug. Want dit beviel hem niet. Hij was hier zwakker, véél zwakker dan normaal. Normaal kon hij zo veel doen met zijn krachten, maar hier kon hij niet eens pijnloos zijn ware vorm aannemen. Wat een rotwereld hier. En hij kwam het toch dat hij hier zo snel uitgeput was? Normaal kon hij een jaar aan een stuk achter de maan aanrennen zonder te stoppen. Hier hield hij 24-uur aan één stuk door rennen nog niet eens vol. Hoe in godsnaam moest hij hier de maan zien te beschermen? Geïrriteerd ging hij liggen in het hoge gras en legde hij zijn kop op zijn poten. Zijn bloedrode ogen speurden het veld af, niemand te zien momenteel. Goed zo, rust. Hij geeuwde even en sloot zijn ogen en voor hij het wist, was hij in een lichte slaap gedommeld.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jace

avatar

Aantal berichten : 65
Registratiedatum : 21-05-13

Character sheet
Naam: Jonathan Christopher (JC/ Jace) Wayland
Wezen: Angel
Crush: If you can shoot me with your love arrow, I will strike down and kiss you dear

BerichtOnderwerp: Re: Hati the mighty has arrived [open]   do aug 08, 2013 12:37 pm

Vrouwen, het waren onverklaarbare en ingewikkelde wezens. Waarom konden ze nooit duidelijk zijn? Waarom moesten ze het hoofd van iedere kerel op hol kunnen brengen? Mompelend vloog Jace verder. Hij was uit zijn huis gegaan, hij kon Luna gewoon even niet meer zien, hij had geestelijke rust nodig, hij moest zich op andere dingen kunnen focussen zonder dat zij hem afleidde. ja, hij moest gewoon een andere bezigheid zoeken. Langzaam daalde de mannelijke engel neer. Hij balde zijn vuisten en begon op een dikke eik te timmeren. zo trainde Jace zichzelf. anderen zouden hun knokels open slaan of deze breken, maar Jace? Jace deed dit al eeuwen, zijn huid had zich gehard, zijn huid kon tegen het harde hout. Een uur bleef hij met zijn handen en na een tijd ook zijn voeten tegen de oude boom slaan. Jace spieren waren gespannen, zijn licht bezwete huid was ontbloot nadat hij zijn hagelwitte hemd had uitgegooid. Kleine littekens waren op zijn schouderbladen te zien, daar waar zijn vleugels ontsprongen. Jace hoorde iets, een zacht ronkend geluid, als een snurkend dier. Hij stopte met slaan en ging opzoek naar de bron van het geluid. Al gauw zag hij een soort uit de kluite gegroeide wolf liggen. Verbaasd keek hij naar het ding met zijn vreemde kop. "Holy fuck, Was moeder natuur afgeleid toen ze dit ding schiep?" Het kwam er fluisterend uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hati

avatar

Aantal berichten : 156
Registratiedatum : 31-07-13

Character sheet
Naam: Hati Hróðvitnisson
Wezen: Demon
Crush: I guess I slammed my head too hard against the wall..

BerichtOnderwerp: Re: Hati the mighty has arrived [open]   do aug 08, 2013 12:54 pm

Rust, eindelijk rust. Dat was toch wat hij dacht. "Holy fuck, Was moeder natuur afgeleid toen ze dit ding schiep?" Vingen zijn oren op. Hij opende zijn ogen en keek richting het geluid. Een jonge man met donker haar en ijsblauwe ogen keek hem aan alsof hij een demoon in een roze tutu zag dansen. Hati staarde droogjes terug met zijn ogen vragend vernauwd. ”Jammer genoeg heeft ‘moeder natuur’ mij niet gecreëerd…” Geeuwend rekte hij zich uit en stond op waarna hij veranderde in zijn menselijk vorm. Het voelde vreemd om soms een mens te zijn. Zo anders. Zijn zwarte haren wapperde even door een briesje en een grijns stond op zijn gezicht. Wel, deze jongeman zag er best goed uit. Misschien dat hij hem kon verleiden? Hij had vele anderen dat zien doen, had het zelf vaak gedaan en vond het best grappig. Het grappigste deel vond hij het breken van het hart. Voor Hati zelf maakt het niet uit of het een man of en vrouw was, zolang hij maar harten kon breken. ”Nu dat je me verstoord hebt uit mijn slaap wil ik je naam wel weten…” Zijn rode kijkers keken recht in zijn ijsblauwe poelen. Wat een lol. Dit kon nog wel eens amusant worden. Maar dan moest hij eerst wat dichterbij gaan staan want de afstand die nu tussen hun zat was ver, veel te ver, zelfs voor gewone vrienden. Hati stak zijn handen in zijn zakken en deed subtiel een stapje naar hem toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jace

avatar

Aantal berichten : 65
Registratiedatum : 21-05-13

Character sheet
Naam: Jonathan Christopher (JC/ Jace) Wayland
Wezen: Angel
Crush: If you can shoot me with your love arrow, I will strike down and kiss you dear

BerichtOnderwerp: Re: Hati the mighty has arrived [open]   do aug 08, 2013 5:53 pm

Fijn, gezellig, echt toppie. Het ding kon dus praten en had hem gehoord. Hoezee. ”Jammer genoeg heeft ‘moeder natuur’ mij niet gecreëerd…” Jace grinnikte zacht. "Nou dat verklaart een hoop." Sprak de mannelijke engel spottend. Geeuwend rekte hij zich uit en stond op waarna hij veranderde in zijn menselijk vorm. Een donkere wenkbrauw schoot de hoogte in. Hij was dus een soort van menselijk? Wat was hij? Een mislukte versie van een weerwolf? fijn voor hem. ”Nu dat je me verstoord hebt uit mijn slaap wil ik je naam wel weten…” Jace keek niet weg van de gloeiende rode ogen zoals een slim wezen wellicht wel had gedaan. En dat door het simpele feit omdat Jace wist dat zijn ogen vaak ook het effect van intimidatie konden hebben. Hij bleef staan, weigerde achteruit te deinzen voor dit wezen. Hij was hier de meerder niet deze hond. "Mijn naam? Oh hondje, ik heb zoveel namen ; Het geweldigste wezen dat je ooit zult zien, de wreker, adonis, De geweldige wayland, Jonathan de oppermachtige, maar jij hondje mag Jace zeggen." Bracht de engel er met een spottende hooghartige grijns uit, zo'n grijns waar je razend van werd maar die je ook meteen deed smelten omdat hij zo mooi was. "en ficky, wat is jou naam, of zal ik je er zelf maar eentje geven?" Bedachtzaam tuitte de engel zijn welgevormde lippen, duwde een vinger tegen zijn kin en tikte een paar keer. "Wat dacht je van hugo? Ja je ziet er wel uit als een hugo." Weer dat stoute grijnsje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hati

avatar

Aantal berichten : 156
Registratiedatum : 31-07-13

Character sheet
Naam: Hati Hróðvitnisson
Wezen: Demon
Crush: I guess I slammed my head too hard against the wall..

BerichtOnderwerp: Re: Hati the mighty has arrived [open]   ma aug 12, 2013 10:25 pm

In plaats van weg te kijken uit zijn ogen, nee, deze jongeman keek er echt in. In de ijsblauwe ogen was geen angst te vinden. "Mijn naam? Oh hondje, ik heb zoveel namen ; Het geweldigste wezen dat je ooit zult zien, de wreker, adonis, De geweldige wayland, Jonathan de oppermachtige, maar jij hondje mag Jace zeggen." Hij had een verschrikkelijke zonde… Dat een engel zo kon zijn? Dat had hij nooit verwacht. Maar ach, hij wist ook nog niet veel van deze planeet. Misschien waren engelen helemaal niet zo goed zoals ze zich voordeden. "en ficky, wat is jou naam, of zal ik je er zelf maar eentje geven?" Ficky? Werd hij nu zo net Ficky genoemd? Deze jongen wist echt niet wie hij was. Niet dat hij dat van hem verwachtte, hij zag er niet bepaald slim uit en wist vast niets af van de Noorse mythologie. Zelfs als hij wat van de Noorse mythologie zou kennen, zou het een wonder zijn als hij wist wie hij was. Fenrir, wel, daar zat nog een kans in. Maar hij en zijn broer Sköll? Niemand kende hen. Soms was het echt vreselijk en vele verklaarde hem dan voor gek als hij zij dat Fenrir zijn vader is en Loki zijn grootvader. Maar dat is dan hen probleem. De stem van de jongeman bracht hem uit zijn gedachten. "Wat dacht je van hugo? Ja je ziet er wel uit als een hugo." Hugo? Serieus? Hij staarde de jongeman aan alsof hij net gevraagd werd om in een roze tutu te dansen. Hij zou er voor zorgen dat hij een toontje lager zou zingen, de zogenaamde ‘adonis’ zoals hij zichzelf noemde. ”Noem me maar gewoon Hati. Dat klinkt beter.” Zei hij met een warme glimlach terwijl hij wat dichterbij kwam ”Engel hmmm? Interessant. De eerste keer dat ik er eentje zie. Jullie vallen eigenlijk nog wel mee, zo erg zijn jullie niet…” Ondertussen bekeek hij Jace eens goed. Dit kon nog hilarisch worden, erg hilarisch.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jace

avatar

Aantal berichten : 65
Registratiedatum : 21-05-13

Character sheet
Naam: Jonathan Christopher (JC/ Jace) Wayland
Wezen: Angel
Crush: If you can shoot me with your love arrow, I will strike down and kiss you dear

BerichtOnderwerp: Re: Hati the mighty has arrived [open]   zo sep 15, 2013 4:54 pm

Demonen pesten was een uitermate vermakelijke bezigheid. Net zoals hersenen dodende videospelletjes, je haatte die dingen maar kon er toch niet mee stoppen. Jace was niet bang voor de demoon met de rode ogen. Jace was nergens bang voor, een man die niets te verliezen had had niets te vrezen. Een bijnaam voor deze vreemde man zoeken was niet erg lastig, hij maakte het hem gewoon te makkelijk met zijn vreemde voorkomen. Hugo. Hugo was de naam voor een oude kale vent met een stom rond brilletje en een broekpak...perfect voor deze vreemdeling dus. ”Noem me maar gewoon Hati. Dat klinkt beter.” Zei hij met een warme glimlach terwijl hij wat dichterbij kwam. Jace haalde nonchalant zijn schouders op. "Ik weet niet, ik vind Hugo beter bij je passen. Nooit gedacht aan een naamsverandering?Hugo?" Een grijns sierde de lippen van de donkerharige engel. Zijn lokken waren zorgvuldig in de war gebracht om de zwarte tekentjes in zijn hals te verbergen, en om er gewoon goed uit te zien. ”Engel hmmm? Interessant. De eerste keer dat ik er eentje zie. Jullie vallen eigenlijk nog wel mee, zo erg zijn jullie niet…” Oké Nu kwam hij wel heel, héél dichtbij. maar jace was te koppig om een stap naar achteren te doen, net als in de dierenwereld zou een stap naar achteren betekenen dat de engel deze gast als zijn meerdere beschouwde.Dat kon hij niet toestaan, Jace was zijn eigen baas en een beetje inkorting van zijn personlijke ruimte kon hij wel aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hati the mighty has arrived [open]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hati the mighty has arrived [open]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» | Open || So why care for these petty obsessions? |
» The song of your heart//open
» LUNA NIVEA [open]
» {OPEN} Making myself at home
» I don't need your help. {OPEN}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dark Times :: Shanaris :: Waterfalls :: Herbal field-
Ga naar: