Dark Times

Kruip in de huid van 1 van de 6 wezens en ontdek een nieuwe wereld...
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Memories (cathal)

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Julliette

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-05-13
Leeftijd : 21

Character sheet
Naam: Julliette Ferras
Wezen: Angel
Crush: I felt once that's more than enough for me.

BerichtOnderwerp: Memories (cathal)   wo aug 07, 2013 5:41 pm

Een paar weken was het nu al geleden dat ze de jonge engel Cathal nog gezien had. Julliette werd geplaagd door vragen, door denkpaden en theorieën. Hij kon onmogelijk de engel die ze ooit gekend had zijn, toch? Het was zo lastig te zeggen, al eeuwen was ze er zeker van geweest dat hij dood was, omgekomen in de strijd. Hoe kon ze het te weten komen? Hoe kon ze zijn herinneringen oproepen. Het vervelende was dat ze geen foto’s had, geen tastbare herinneringen aan hem. Die had je niet op de plaats waar zij vandaan kwamen, dat was iets menselijks, herinneringen van de plaats waar zij thuishoorden konden zich alleen in hun hoofd nestelen om daar bewaard te blijven. IJsberend liep Julliette in haar witte gewaad door haar vertrekken. Er moest toch iets zijn? Iets waardoor ze hem kon helpen herinneren? Julliette voelde iets vreemds in zichzelf opborrelen. Was het wat een mens frustratie zou noemen? Julliette was niet bekend met gevoelens die slecht waren. Het was vreemd wat deze jongen met haar deed. Wat ze zichzelf aandeed. Maar ze moest en zou hem helpen. En toen, toen sloeg iets in als een bom in Julliettes brein. Ze had wel iets uit haar verleden, een klein dingetje dat ze ooit had gekregen van haar oude vriend. Meteen rende ze naar haar bed, duwde het met een flinke ruk aan de kant om een verborgen luikje in de vloer prijs te geven. Langzaam deed Julliette het oude luikje open en haalde er een prachtig klein houten kistje uit, het was versierd met houtsnijwerk en ijzer. Even hield de vrouwelijke engel het kistje tegen zich aan om het daarna te openen, binnenin was het bekleed met een fluwelen blauwe stof. In de kist zat een kleine steen, die oplichtte als de engel er met haar vingers over streek. Een kleine ster. Ooit geplukt door haar oudere vriend. Julliette had altijd opgekeken naar haar vriend, hij had altijd zo wijs geleken, hij had haar alles geleerd. Julliette haalde de steen uit zijn kist en drukte hem tegen haar lippen om er een zachte kus op te geven voor ze het relikwie uit haar jeugd weer opborg. Met de kist in haar armen vloog ze uit haar raam, richting Cassels huis. Daar aangekomen legde ze de kist voor zijn deur. Ze hoopte dat eht herinneringen zou oproepen. Dat hij zich in ieder geval iets kon herinneren, als dat het geval was kon ze hem helpen, al door alleen bij hem te zijn, hij moest haar zelf herinneren als zij hem zou vertellen wie hij was zou dat problematische gevolgen kunnen hebben. Langzaam verschool Julliette zich achter de rotsen die vlak bij zijn huis grensden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-07-13

Character sheet
Naam: Alice Hatter
Wezen: Witch
Crush: ...

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   wo aug 07, 2013 5:56 pm

Het was weken geleden dat hij de leidster had gesproken en sinds dien was hij niet meer losgelaten door die rare droom maar Cathal werd er niet echt wijzer op. Dus hield hij zich bezig met trainen en kaarten. Nu zat hij tegen over Dingo in zijn huisje en keek strak naar het wezentje die zijn kaarten bekeke, het was grappig om met Dingo voor de lol et spelen en hij kon zo oefenen met wat kaarten bij te leggen zoder dat ie het merkte. Cathal zuchten toen het beest eindelijk zijn kaart koos en keek gauw naar die van hem. Hij kon dit makkelijk winnen, hij had goede kaarten en wou die van hem net neerlegge toen hij iets voelde, Hij legde zijn kaarten op zijn kop en liep naar zijn deur. Hij opende die kalm en keek naar beneden waar hij een prachtig kistje zag die zeker iets waar was. nieuwsgierig tilde hij het dign op en opende hij die, daar lag iets nog mooiers, zijn ogen twinkelde toe nhij het steen zag, hij kon er niks aan doen maar hij keek er met een kritisch blik naar, maar toen ie het oppakte schoten er beelden door hem heen, hij zag alleen Julliette en hoorde uit zijn mond komen: 'Zo als ik beloofd had, de mooiste ster voor de mooiste engel.' Zijn stem had charmant geklonken en hij knipperde wild met zijn ogen. Daarna keek hij zoekend om zichheen opzoek naar diegene die het neer heeft gelegd..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julliette

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-05-13
Leeftijd : 21

Character sheet
Naam: Julliette Ferras
Wezen: Angel
Crush: I felt once that's more than enough for me.

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   wo aug 07, 2013 9:55 pm

Het duurde niet lang voor zijn deur openging en hij in de deuropening verscheen. Julliette bewonderde het alles vanuit haar verscholen plekje achter de rots. Ze zag hoe hij haar kistje en later ook haar ster beetpakte. zou hij het herkennen? Of had ze het helemaal mis? Nee, het kon haast niet, hij moest het zijn. Julliettes hart was overladen met hoop, hoop om haar oude vriend terug te krijgen, iemand die begreep hoe het was om als voormalig troonlid gevallen te zijn, iemand waarmee ze kon praten. Toen hij klaar was met naar haar ster te kijken en begon rond te kijken kwam de vrouwelijke engel langzaam tevoorschijn. ze wandelde tot bij hem, hield vlak voor hem halt. "Ik hoop dat je mijn excuses, en dit cadeau accepteerd." Sprak ze formeel. Julliette wist niet goed hoe ze moest reageren, ze wist niet hoe hij zou reageren op haar komst nadat ze weken niets van zich laten horen had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-07-13

Character sheet
Naam: Alice Hatter
Wezen: Witch
Crush: ...

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   do aug 08, 2013 3:18 pm

Ergens kende hij deze ster, hi jwist niet waar vandaan maar het kwam hem bekend voor...Was hij soms diegene die de ster aan de jonge Julliette had gegeven? Het kon toch niet? HIj was vreselijk jong! Veel jonger dan Julliette dat was zeker.. Toen hij haar vond kwam ze naar hem toe, hij keek toe hoe ze liep. Net en echte leider, net een troonlid.. "Ik hoop dat je mijn excuses, en dit cadeau accepteerd." Sprak ze formeel. Dit voedle niet goed, een gevoel in hem knaagde dat dit gewoon niet goed voelde, er zat een list achter dat wist hij zeker! Cathal schudde zachtjes zijn hoofd. 'nee...Ik kan een cadeau die je jaren geleden hebt gekregen niet accepteren.' Zei hij kalmpjes en gaf het doosje met het ster er in. Hij kon haar geschenk niet aannemen die hij misschien zelf ooit aan haar gegeven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julliette

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-05-13
Leeftijd : 21

Character sheet
Naam: Julliette Ferras
Wezen: Angel
Crush: I felt once that's more than enough for me.

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   do aug 08, 2013 8:28 pm

Julliette wachtte geduldig op zijn reactie. ze wist niet wat ze kon verwachten, ze wist niet hoe ze hem moest benaderen. Zij wist wie hij was, maar ze kon het hem onmogelijk vertellen. het zou te schokkend zijn, te verwarrend ze moest erop vertrouwen dat zijn herrineren van zelf zouden terugkomen.Cathal schudde zachtjes zijn hoofd. 'nee...Ik kan een cadeau die je jaren geleden hebt gekregen niet accepteren.' Zei hij kalmpjes en gaf het doosje met het ster er in. Even was Julliette overdonderd. Ze had niet verwacht dat hij haar geschenk zou terug geven. Julliette keek hem recht aan en glimlachte vaagjes. "Beschouw het dan als lenen, ik wil dat je mijn ster bijhoudt Cathal tot je er zeker van bent dat je hem niet meer nodig hebt." Sprak ze vriendelijk. Ze wilde dat hij de steen bijhield, dat hij ernaar keek, dat het hem zou helpen met zijn herinneringen. Ze had gedaan wat hij haar ooit had ingefluisterd. Ze had tegen de ster gepraat, hem verteld over haar herinneringen en gevoelens. Nu hoopte ze dat hij de door de ster opgeslagen herinneringen zou kunnen voelen, dat hij ze beetje bij beetje zich eigen kon maken. Julliette keek ongemkalelijk naar haar voeten, niet goed wetend wat ze moest doen. Tot het haar ineens tebinnen schoot. "Deze wereld is vreemd vind je niet? Een beetje eng zelfs." diezelfde zin had ze hem als jonge engel toegefluisterd. Toen de kleine Julliette bang was om van haar troon af te komen en naar de andere engelen te gaan. Hij was degene die haar van haar troon had afgeleid, haar de mooie weides in hun geboortewereld had getoont.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-07-13

Character sheet
Naam: Alice Hatter
Wezen: Witch
Crush: ...

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   do aug 08, 2013 9:11 pm

Hij wou het geschenk niet, hij voelde dat het niet tot hem hoorde, de ster had zijn bazin gevonde en alleen bij haar zou die open gaan. "Beschouw het dan als lenen, ik wil dat je mijn ster bijhoudt Cathal tot je er zeker van bent dat je hem niet meer nodig hebt." Sprak ze vriendelijk. Cathal keek haar twijvelend aan, hij vertrouwde zichzelf niet bij dit soort dingen en schudde uiteindelijk zijn hoofd 'nee...' Zei hij zachtjes en voelde hoe een vliegend bal op zijn schouder lande en wat zoemde over waarom hij de gast niet binnen liet. Cathal draaide even met zijn ogen en wou net vragen of ze wat te drinken wou toen ze begon te spreken. "Deze wereld is vreemd vind je niet? Een beetje eng zelfs...Waarom kwamen die woorden hem bekend vor? 'sowieso is deze wereld vreemd, en kom nu naar binnen om iets te drinken. ' Zei hij met een glimlach en nodigde haar uit het huis in te komen, Dingo vloog voorop en hij deed de deur dicht 'Zo en wat wil deze leidster drinken? Iets normaals of iets sterks?' vroeg hij plagend en keek haar vragend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julliette

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-05-13
Leeftijd : 21

Character sheet
Naam: Julliette Ferras
Wezen: Angel
Crush: I felt once that's more than enough for me.

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   vr aug 09, 2013 6:50 pm

Julliette onderschepte zijn twijfelende blik. Net zoals vroeger boog hij niet naar haar wil. Julliette had het nooit erg gevonden, ze wilde hem niet tot dingen dwingen waar hij niet achter stond. schudde uiteindelijk zijn hoofd 'nee...' Zei hij zachtjes en voelde hoe een vliegend bal op zijn schouder landde. Julliette knikte en nam het versierde antieke kistje weer aan. 'sowieso is deze wereld vreemd, en kom nu naar binnen om iets te drinken. ' Zei hij met een glimlach en nodigde haar uit het huis in te komen. zijn aanbod overviel haar lichtelijk. Ze had niet verwacht dat hij haar in zijn huis zou uitnodigen. Ze had gedacht hem haar ster te geven en weer te vertrekken, dat had ze normaal gedaan, gewoon weer in ahar eentje in haar vertrekken gaan zitten, peinzend over van alles en nog wat. Julliette was gewoon niet het sociale type, ze was zelfs nog nooit in het dorp geweest, ze had er nooit het nut van ingezien. Zacht knikte ze voor de vrouwelijke engel hem naar binnen volgde. Ze was nog nooit bij een ander binnen geweest, alleen bij Tyrion, ja bij hem was ze vaak geweest. Julliette voelde zich ongemakkelijk, ze wist niet waar ze haar handen,haar ogen moest houden. Ze voelde zich kwetsbaar, niet voorbereid op dit onbekende terrein. Julliette speelde liever op veilig, ze vond vernieuwing en verandering eng, kon zich er moeilijk aan aanpassen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-07-13

Character sheet
Naam: Alice Hatter
Wezen: Witch
Crush: ...

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   vr aug 09, 2013 9:36 pm

Hij had haar blijkbaar verrast toen hij vroeg of ze naar binnen wou en wat te drinken. Hij had Julliette eigenlijk nooit zo in het dorp gezien of met andere engelen gezien...Ze moest niet zo veel alleen zijn. Toen hij merkte dat ze twijfelde in zijn huis, liep hij naar achter, legde zijn hand tussen de schouderbladeren en knikte bemoedigend 'doe maar als of dit je huis is, al is het dan niet zo netjes.' Zei hij met een klein grijnsje en liep naar de keuken waar hij glazen pakte en wat fijn inschonk. Het was zijn eige wijn die hhij jaren geleden had gemaakt en gaf een glaas aan Julliette 'Doe maar rustig aan en drink wat, zelf gemaakt.' Zei hij met een glimlach en nam een slok, voor hem betekende het tijd niet echt iets, het verging en hij kon er niks aan doen, hij ging toch niet zo makkelijk dood..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julliette

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-05-13
Leeftijd : 21

Character sheet
Naam: Julliette Ferras
Wezen: Angel
Crush: I felt once that's more than enough for me.

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   zo aug 11, 2013 8:05 pm

Julliette was het niet gewoon om uitgenodigd te worden. Mensen spraken niet veel met haar, ze wilden haar niet lastig vallen, wilden haar niet van haar taken afleiden of ze dachten simpelweg dat Julliette niemand om zich heen wilde. Ze hadden eht mis. Julliette vond het aangenaam om gezelschap te hebben, maar niemand op deze vreemde wereld begreep haar echt en een vriendschap aangaan zonder begrip was als een dode vogel laten vliegen, onmogelijk. Natuurlijk was Julliette onzeker in dit huis, het was nieuw voor haar, onbekend. een geruststellende hand tussen haar schouderbladen deed haar lichtelijk ontspannen, het leit zelfs bijna haar vleugels tevoorschijn schieten. 'doe maar als of dit je huis is, al is het dan niet zo netjes.' Zei hij met een klein grijnsje. Julliette knikte zacht en keek hem na toen hij naar de keuken liep. Hoe moest ze doen alsof dit haar huis was? Dit leek in niets op haar rhuis, haar ware thuis. Niets op deze planeet kon ze als thuis beschouwen. Haar thuis op deze planeet zou ze nooit kunnen bereiken, het was onmogelijk, haar thuis hier was in Tyrions armen, een plaats waar ze nooit zou komen. 'Doe maar rustig aan en drink wat, zelf gemaakt.' Zei hij met een glimlach en nam een slok. Julliette nam het glas aan en rook er even aan. de wijn rook heerlijk en zo smaakte hij ook besloot ze toen de engel een slok had genomen. "Hij is lekker." Sprak de engel met een glimlach voor ze ging zitten en nog eens rondkeek. "je hebt een mooi huis." Fluisterde Julliette, nog steeds rondkijkend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-07-13

Character sheet
Naam: Alice Hatter
Wezen: Witch
Crush: ...

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   zo aug 11, 2013 9:46 pm

Hij zag haar onzekerheid, ergens voelde hij begrip en aan de andere kant begreep hij het niet. het leek hem niet zo lastig om je goed te voelen in zijn huis, goed misschien neit in zijn huis waar het van de grond tot de plafon een rommeltje was, maar hé, hij voelde zich hier thuis en wist altijd wel wat te vinden hier. Cathal had één motto: Leef je dag als je laatste. En in zijn huis kon hij elke dag wel iets vinden dat hij niet verwacht had te vinden hier. Mar goed, hij keek toe hoe ze aan het wijn rook en daarna voorzichtig een slok nam, een tevreden glimlach sierde zijn gezicht en hij keek haar lang aan. "Hij is lekker." Sprak de engel met een glimlach voor ze ging zitten en nog eens rondkeek. "je hebt een mooi huis." Fluisterde Julliette, nog steeds rondkijkend. Cathal ging gewoon op de tafel zitten e keek wat rond 'hmmm, een rommeltje zou ik eerder zeggen, maar als jij dat zo ziet vind ik het ook prima.' Zei hij met een grijns en nam nog een slok. Het enige waar hij wist waar het lag was zijn stapeltje kaarten waar hij altijd mee speelden maar ook de toekomst mee zag en zijn zwaard...Die hing aan de muur boven zijn kachel en je kon geen stofje herkennen er op...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julliette

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-05-13
Leeftijd : 21

Character sheet
Naam: Julliette Ferras
Wezen: Angel
Crush: I felt once that's more than enough for me.

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   wo aug 14, 2013 11:54 am

ja het was een mooi huis, net zoals dit een mooie planeet was, maar echt thuis zou Julliette zich nooit voelen. dat kon ze zich nu toch nog niet inbeelden. Haar blik gleed weer naar de engel voor zich toen deze zomaar op de tafel neerplofte, oké het was zijn huis en daarbij ook zijn tafel maar toch vond de engel het vreemd dat hij zomaar op tafel ging zitten. het was vreemd op alle andere engelen had ze een soort intimiderend effect, iets wat ervoor zorgde dat ze altijd uiterst beleefd waren in haar nabijheid. Maar deze engel? Hij was huiselijk en vriendelijk, ontspannen zelfs, niet zo stijf als alle anderen. julliette mocht dat wel. 'hmmm, een rommeltje zou ik eerder zeggen, maar als jij dat zo ziet vind ik het ook prima.' Zei hij met een grijns en nam nog een slok. Zijn woorden lieten een bescheiden giechel aan de lippen van de vrouwelijke engel ontsnappen. "Zó rommelig is het nu toch ook weer neit cathal, zeker nog nooit bij trollen op bezoek geweest? "Vroeg julliette met een grijns. Julliettes aandacht werd al gauw getrokken door iets glimmends Het glas zette ze op tafel neer en als betoverd liep ze naar het oh zo bekende zwaard. Haar ijselijke ogen bleven er op rusten. Hoe had hij het hierheen gekregen? Was het mee gevallen? Ja Julliette kende het zwaard van vroeger.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-07-13

Character sheet
Naam: Alice Hatter
Wezen: Witch
Crush: ...

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   wo aug 14, 2013 5:39 pm

Tja, hij wist dat hij zich eigenlijk heel anders moest gedragen dan hij nu deed, maar ach, het was zijn huis dus ook zijn regels, en hij had geen zin in zich netjes gedragen. Hij hoorde haar gegiechel en daardoor werd zijn glimlach alleen maar breder van om haar zo te horen giechelen, het deed hem goed haar zo te zien, ze was vee lte serieus en dat moest echt eens veranderen. "Zó rommelig is het nu toch ook weer neit cathal, zeker nog nooit bij trollen op bezoek geweest? "Vroeg julliette met een grijns. Hij haalde zijn schouders op 'misschien wel, misschien niet.' Zei hij plagend en zag hoe ze naar zijn zwaard liep. Cathal sprong van zijn tafel en liep achter haar aan en bleef naast haar staan. 'Prachtstuk hé, ik weet niet hoe ik er aan kom, maar sinds ik mij kan herinneren heb ik hem bij mij.' Zei hij zachtjes en keek er naar, na wat twijfel, pakte hij het op en haalde diep adem, dit voelde goed om het zwaard vast te houden, in het midden stuk was er in oud de oude taal van engelen geschreven: 'je verleden speelt een rol in je toekomst.' Cathal wist niet hoe hij het kon lezen, maar op een of ander manier wist hij wat het oude taal betekende..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julliette

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-05-13
Leeftijd : 21

Character sheet
Naam: Julliette Ferras
Wezen: Angel
Crush: I felt once that's more than enough for me.

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   wo aug 14, 2013 8:38 pm

ze voelde al dat hij haar richting uit kwam nog voor hij zijn plaats aan haar zij had ingenomen. Prachtstuk hé, ik weet niet hoe ik er aan kom, maar sinds ik mij kan herinneren heb ik hem bij mij.' Zei hij zachtjes. Julliette knikte zacht nog steeds gebiologeerd door het zwaard. "geweldig is het zeker" Mijmerde de vrouwelijke engel. het zwaard bracht zoveel herinneringen omhoog herinneringen die de engel had weggeduwt omdat ze eht niet aan had gekund aan haar verloren vriend te denken. Nu kon ze zichzelf dat toelaten, hij leefde en kon gered worden, hij moest zich gewoon dingen gaan herinneren...hij moest zich haar herinneren. julliette betrapte zichzelf erop, die gedachte kwam steeds in haar te boven, ja ze wilde Cathal helpen, maar ze wilde zichzelf ook helpen. Ze wilde haar vriend terug, ze wilde dat ze weer iemand had om mee te praten, iemand die haar begreep. julliette werd uit haar gedachten gehaald toen hij het zwaard beetpakte. Julleitte wist de inscriptie nog uit haar hoofd. "Alleen een oude engel kan dit zwaard gesmeed hebben, zulk metaal vind je niet op deze planeet." De woorden ontsnapte aan haar roze lippen. Haar blauwe ogen keken Cathal recht aan. Ze wilde hem aanraken, hem vertellen wie hij was, bijna had ze het ook gedaan maar net optijd had ze zich van hem weggedraaid, wandelde ze bij hem weg om uit het raam te kijken. Ze kon eht hem niet zeggen, de schok zou te groot zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-07-13

Character sheet
Naam: Alice Hatter
Wezen: Witch
Crush: ...

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   wo aug 14, 2013 8:46 pm

Hij voelde haar blik maar hield zich aardig kalm. Hij bleef naar zijn zwaard staren, hij had echt geen flauw benul van waar hij het had, maaar het leek als of hun levens met elkaar verbonden zijn. "geweldig is het zeker" Mijmerde de vrouwelijke engel. Een glimlach speelde op zijn gezicht en na even te hebben geaarzeld pakte hij zijn zwaard op en voelde zich meteen een stuk beter, het leek als of hij en de zwaard 1 waren met elkaar. "Alleen een oude engel kan dit zwaard gesmeed hebben, zulk metaal vind je niet op deze planeet." De woorden ontsnapte aan haar roze lippen. Haar blauwe ogen keken Cathal recht aan. Cathal hield zijn hoofd iets schuin en wachte tot er meer zou komen..maar ze draaide zich plotseling om en liep naar het raam dus besloot hij maar te praten 'nee...dat het ik gemerkt...Het is erg sterk en ook het metaal waarmee de pijl punten van de sterrenschotten worden gemaakt.' Zei hij kalmpjes en hing zijn zwaard weer terug. Hij pakte zijn glas weer en nam daar een slok van 'Misschien klinkt het raar, maar elke keer als ik mijn zwaard pak..lijkt het als of we 1 zijn, heb jij dat ook met een voorwerp?' vroeg hij onzeker en staarde naar zijn glas terwijl hij afwachte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julliette

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-05-13
Leeftijd : 21

Character sheet
Naam: Julliette Ferras
Wezen: Angel
Crush: I felt once that's more than enough for me.

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   wo aug 14, 2013 9:03 pm

Het was moeilijk voor jullliette, zo dicht bij te zijn en toch zover weg. Ja geestelijk was haar oude vriend mijlen van haar vandaan maar lichamelijk stond hij recht voor haar. Het was verwarrend en verscheurend zelfs voor een wezen zo oud als zij. Toen ze zich van hem weggedraaid had om haar hoofd te legen klonk zijn stem door in haar oren. nee...dat het ik gemerkt...Het is erg sterk en ook het metaal waarmee de pijl punten van de sterrenschotten worden gemaakt.' Zei hij kalmpjes en hing zijn zwaard weer terug. julliette knikte zacht. "een zeer moeilijk te bewerken materiaal, alleen de meest gedreven engelen zijn in staat om het te schikken naar hun wil, mij lukte het niet zonder hulp." Sprak de engel zacht. 'jouw hulp' voegde ze er in gedachten achteraan. 'Misschien klinkt het raar, maar elke keer als ik mijn zwaard pak..lijkt het als of we 1 zijn, heb jij dat ook met een voorwerp?' vroeg hij onzeker en staarde naar zijn glas terwijl hij afwachte. Julliette draaide zich weer om, liep naar hem toe en ging voor hem staan. "Het is niet raar, het is uitzonderlijk dat wel, maar niet raar." Begon ze langzaam. "wij engelen hebben geen ziel, enkel wezens van deze wereld hebben een ziel, wij zijn puurder maar kunnen wel een soort ziel verkrijgen door een voorwerp. als men een voorwerp maakt met zijn hele wezen dan kan dat voorwerp functioneren als jouw ziel, vandaar de eenmaking. Een geoefende engel kan zijn voorwerp met zijn geest naar zich toeroepen, een lastig te leren techniek, maar niet onmogelijk." Haar blik bleef op Cathal rusten voor er ineens een wit licht tussen hen beide verscheen. Uit het licht kwam een schild een prachtig metalen schild. Julliette keek ernaar en zuchtte even voor ze het vastnam. "Dit Cathal is mijn verbonden voorwerp, bedoeld om de zwakkeren te beschermen." Ja Julliette had nooit een verbinding kunnen aangaan met een zwaard, dat was te aanvallend, zij was verdedigend, genezend, net als haar schild. Het schild verdween en Julliette ging weer op een stoel zitten. "Cathal...jij bent een toekomst kijker, kun je..." Julliette wist niet goed hoe ze haar wens moest verwoorden. "Kun je me zeggen of ik iets dierbaars zal terugkrijgen dat verloren was?" Het was een zacht geluid, een meelijwekkende toon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-07-13

Character sheet
Naam: Alice Hatter
Wezen: Witch
Crush: ...

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   do aug 15, 2013 12:54 pm

Het was raar om over zo een onderwerp met de leidster te praten, Cathal had eigenlijk nooit er over gepraat met andere engelen, maar bij haar moest hij wel op het onderwerp komen, het kon niet anders. Het was als of iets hem riep. julliette knikte zacht. "een zeer moeilijk te bewerken materiaal, alleen de meest gedreven engelen zijn in staat om het te schikken naar hun wil, mij lukte het niet zonder hulp." Sprak de engel zacht. Cathal keek haar lang aan even zag hij voor zijn beeld een stuk metaal waar op werd geslagen door een hamer om het in vorm te krijgen. Cathal knipperde met zijn ogen en keek gauw weer naar Julliette die naar hem toe was gekomen. "wij engelen hebben geen ziel, enkel wezens van deze wereld hebben een ziel, wij zijn puurder maar kunnen wel een soort ziel verkrijgen door een voorwerp. als men een voorwerp maakt met zijn hele wezen dan kan dat voorwerp functioneren als jouw ziel, vandaar de eenmaking. Een geoefende engel kan zijn voorwerp met zijn geest naar zich toeroepen, een lastig te leren techniek, maar niet onmogelijk." Cathal knikte aarzelend en zag hoe een wit licht tussen hun in kwam en daarna gauw de vorm van een schild aan nam, weer zag hij hoe het schild ooit een simpel stuk metaal was mar hij kon de stemmen op de achtergrond niet horen dus kwam hij gauw weer terug in de realiteit. "Dit Cathal is mijn verbonden voorwerp, bedoeld om de zwakkeren te beschermen." Cathal glimlachte onzeker 'ik had niks anders verwacht.' Zei hij zacht en zag hoe het voorwerp weer verdween. Hij zag hoe ze op ee nstoel ging zitten en hij volgde haar voorbeeld, wat moest ie anders doen? . "Cathal...jij bent een toekomst kijker, kun je..." Julliette wist niet goed hoe ze haar wens moest verwoorden. "Kun je me zeggen of ik iets dierbaars zal terugkrijgen dat verloren was?" Cathal keek haar lang aan, en zonder een woord te zeggen stond ie op, liep ie naar de tafel waar ze hadden gekaart, pakte de kaarten bij elkaar en begin ie te schudden terwijl hij terug, de spelkaarten namen een ander vorm aan. Cathal ging voor haar zitten en na een tijdje geschud te hebben begon hij een paar kaarten op tafel te leggen. Catha lzuchte zachtjes terwijl hij er naar keek, maar hoe langer hij keek hoe waziger de beeld werd en hij...niks zag...Net als of hij zijn eigen toekomst probeerde te voorspellen 'Ehhmmm.. Dat word lastig te beantwoorden.' Zei hij aarzelend en verward terwijl hij terug kwam in de echte wereld en Julliette voor zich zag..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julliette

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-05-13
Leeftijd : 21

Character sheet
Naam: Julliette Ferras
Wezen: Angel
Crush: I felt once that's more than enough for me.

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   za aug 17, 2013 10:54 am

Julliette vond eht ergens nog steeds vreemd om zo ontspannen met iemand om te gaan dat had ze in geen eeuwen gedaan, nee zelfs met Tyrion was Julliette nooit echt los geweest. Ze had zich altijd eerbiedig en beleefd gedragen, hem gesteund in al zijn keuzes. Cathal glimlachte onzeker 'ik had niks anders verwacht.' Dat was Cathals zachte reactie voor haar schild weer verdween, een zachte glimlach speelde om haar lippen. "Dat komt omdat je me te goed kent..." Het was een zacht geluid, eruit voor Julliette goed en wel doorhad. Julliette wachtte vol spanning toen hij zijn kaarten nam en die schudde. Ze hoopte dat hij het antwoord voor haar had dat ze wilde horen. 'Ehhmmm.. Dat word lastig te beantwoorden.' Zei hij aarzelend en verward terwijl hij terug kwam in de echte wereld en Julliette voor zich zag. Even bleef Julliette hem aankijken voor ze haar blik afwendde en knikte. "Ik begrijp het." Ze probeerde haar stem sterk te houden maar de wanhoop klonk erindoor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-07-13

Character sheet
Naam: Alice Hatter
Wezen: Witch
Crush: ...

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   za aug 17, 2013 1:59 pm

Waarom kon hij de toekomst van Julliette niet zien? normaal gezegd zou hij het wel moeten zien, het ging niet over hem...of wel? hij herinnerde zich haar woorden: "Dat komt omdat je me te goed kent..." KOn het zijn....? Nee dat was gekken werk, dan had JAce hem een heel ander leven gegeven dan hij hoorde te leven... Hij keek weer naar de kaarten en zag iets voor bij schieten. "Ik begrijp het." Ze probeerde haar stem sterk te houden maar de wanhoop klonk erindoor. Hij keek haar aan en knikte 'Je vriend zal terug komen als je het niet verwacht.' Zei hij zacht en pakt zijn kaarten bij elkaar. HIj stopte ze in zijn achterzak en keek naar Julliette 'Kom, ik weet dat het niet makkelijk is, maar wil je iets over je leven boven vertellen? Hoe het vroeger was?' vroeg hij onzeker, hij wou graag dingen over hoe het boven was weten en misschien kon ze iets vertellen over de engel van de 10 zetel? 'Ik...ik had laatste toen ik bij jou was een droom..Ik hoorde hoe de heer vroeg wie tegen de demonen wou strijden vrijwilleg en een engel stond op uit zijn 10 zetel...Kende jij hem?' Zijn stem was onzeker maar van binne nbrande hij naar nieuwsgierigheid..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julliette

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-05-13
Leeftijd : 21

Character sheet
Naam: Julliette Ferras
Wezen: Angel
Crush: I felt once that's more than enough for me.

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   zo aug 18, 2013 5:12 pm

Hij keek haar aan en knikte 'Je vriend zal terug komen als je het niet verwacht.' Zei hij zacht en pakt zijn kaarten bij elkaar. Net als een echt lid van de troon wist hij wijze woorden op te rakelen. De engel die hij ooit was geweest zat nog ergens diep in hem, ze moest hem alleen maar zien te bereiken. 'Kom, ik weet dat het niet makkelijk is, maar wil je iets over je leven boven vertellen? Hoe het vroeger was?' vroeg hij onzeker, Julliette was verbaasd over zijn vraag. 'Ik...ik had laatste toen ik bij jou was een droom..Ik hoorde hoe de heer vroeg wie tegen de demonen wou strijden vrijwillig en een engel stond op uit zijn 10 zetel...Kende jij hem?' Julliette slikte, keek naar eht wijnglas in haar smalle handen. "Hij was mijn beste vriend. Als hij niet was gegaan was hij er nog geweest, dan was ik hier nooit beland." Even zuchtte ze, voor ze nog een slok van haar glas nam. "Hij was de dapperste en bewonderenswaardigste engel die ik ooit heb gekend. Hij was de enige die me echt begreep. Toen hij verdwenen is, al strijdend vermist was, toen is er een stukje van mij met hem mee gegaan. Hem verliezen was het laatste zetje wat ik nodig had om ons thuisland te verlaten en naar tyrion te gaan. " haar blik was mijlenver hier vandaan voor ze met glinsterende ogen van ingehouden tranen naar Cathal keek. "Oh cathal je had het moeten zien, het was er zo mooi, zoveel velden de sterren vlak boven onze hoofden. En de tronen, je kon alles zien, je voelde je geweldig. Het was...is een geweldige plek."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-07-13

Character sheet
Naam: Alice Hatter
Wezen: Witch
Crush: ...

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   zo aug 18, 2013 5:26 pm

Julliette slikte, keek naar eht wijnglas in haar smalle handen. "Hij was mijn beste vriend. Als hij niet was gegaan was hij er nog geweest, dan was ik hier nooit beland." Even zuchtte ze, voor ze nog een slok van haar glas nam. "Hij was de dapperste en bewonderenswaardigste engel die ik ooit heb gekend. Hij was de enige die me echt begreep. Toen hij verdwenen is, al strijdend vermist was, toen is er een stukje van mij met hem mee gegaan. Hem verliezen was het laatste zetje wat ik nodig had om ons thuisland te verlaten en naar tyrion te gaan. " Hij voelde een brok vna medelijden en bleef haar recht aankijken, sommige dingen leken hem zo bekend.. "Oh cathal je had het moeten zien, het was er zo mooi, zoveel velden de sterren vlak boven onze hoofden. En de tronen, je kon alles zien, je voelde je geweldig. Het was...is een geweldige plek." Zonder iets te zeggen stond hij op, liep naar haar toe en nam haar in zijn armen, hij bleef haar troostend vasthouden. Hij drukte haar iets tegen zich aan en sloot zijn ogen 'Het was een ongeluk, het was nooit de bedoeling geweest.' Zei hij zachtjes en voelde hoe zijn ledenmaten even trilde... Hij wist ook niet hoe hij op de woorden kwam, maar zo als gewoonlijk schoten ze er uit 'Kop op, misschien komt het stukje ooit terug naar je.' Zei hij zachtjes en liet haar dan los, hij besefte plotseling hoe hij zomaar de leidster vast had gepakt en geknuffeld.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julliette

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-05-13
Leeftijd : 21

Character sheet
Naam: Julliette Ferras
Wezen: Angel
Crush: I felt once that's more than enough for me.

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   do aug 22, 2013 7:49 pm

Nadat ze klaar was met haar lastig te vertellen verhaal werd ze ineens omarmt. Herinneringen schoten door haar heen. Toen ze nog klein was en bang voor alles in hun koninkrijk had hij haar ook vastgehouden, hij had haar beschermd, hij had haar altijd een veilig gevoel gegeven. 'Het was een ongeluk, het was nooit de bedoeling geweest.' Zei hij zachtjes. julliette legde haar hoofd op zijn schouder, hield hem stevig vast aan zijn shirt. "ik had gesmeekt dat je niet zou gaan...maar je was te dapper..." Het was zacht gefluisterd, onhoorbaar voor een ongeoefend oor. 'Kop op, misschien komt het stukje ooit terug naar je.' Zei hij zachtjes en liet haar dan los, hij kreeg eerder door hoe dicht ze wel niet bij elkaar zaten dan zij. Meteen deed julliette nog een stap naar achteren en schonk hem een verontschuldigende knik. ze dacht na. Hier blijven was wellicht geen goed idee, ze moest zichzelf kunnen afleiden voor ze de verkeerde dingen eruitflapte. "cathal, zou je mij het dorp willen laten zien? " Vroeg de engel op een beleefde formele toon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-07-13

Character sheet
Naam: Alice Hatter
Wezen: Witch
Crush: ...

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   do aug 22, 2013 10:26 pm

Het was zo raar, hij wou haar zo graag stevig blijven vasthouden. Het leek als of ze zijn stukje was die hij al een tijdje kwijt was. Het was zo raar om dat gevoel te hebben. "ik had gesmeekt dat je niet zou gaan...maar je was te dapper..." Het was zacht gefluisterd, Cathal slikte terwijl wat herinneringen terug stroomde in hem, hij zag Julliette jong, echt heel jong en ze zag er zo kwetsbaar uit, als of als hij haar niet zou beschermen ze stuk zou gaan. Toen hij door kreeg dat ze net iets te dicht bij elkaar waren liet hij har gauw los en zette hij een stap naar achter. "cathal, zou je mij het dorp willen laten zien? " Vroeg de engel op een beleefde formele toon. Cathal knikte en glimlachte vriendelijk 'hou op zo formeel te doen, dat ontsiert je ondeugende gezicht.' Zei hij met een grijns en liep naar de deur, Dingo vloog meteen op zijn schouder waar hij zijn standaart plek in nam. Cathal leit Julliette voor gaan 'Zow Miss Ferras, vandaag krijgt u een stukje van de dorp der engelen te zien die u normaal van boven uw balkon ziet.' Zei hij plagend en begon te lopen richting het dorp, hij leefde er wat buiten dus moesten ze wel een klein stukje lope...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julliette

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-05-13
Leeftijd : 21

Character sheet
Naam: Julliette Ferras
Wezen: Angel
Crush: I felt once that's more than enough for me.

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   za aug 24, 2013 11:36 am

Cathal knikte en glimlachte vriendelijk 'hou op zo formeel te doen, dat ontsiert je ondeugende gezicht.' Zei hij met een grijns en liep naar de deur. even trok julliette een wenkbrauw op voor ze hem achterna ging. Het was gewoon een oude gewoonte van de engel om formeel te zijn in de buurt van anderen, maar hij was niet zomaar iemand. Nee hij was Cathal, haar oude vriend hij had haar zien opgroeien, voor hem moest ze niet formeel en wijs zijn. 'Zow Miss Ferras, vandaag krijgt u een stukje van de dorp der engelen te zien die u normaal van boven uw balkon ziet.' Zei hij plagend en begon te lopen richting het dorp. Julliette knikte en ging langs hem lopen. Ergens was ze best zenuwachtig nog nooit was ze echt naar het dorp geweest zonder duidelijk plan, zonder missie. Haar handen trilden lichtjes en haar ogen schoten de hele tijd alle kanten uit. "Wa..wat gaan we precies doen?' Vroeg de engel met een klein stemmetje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-07-13

Character sheet
Naam: Alice Hatter
Wezen: Witch
Crush: ...

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   za aug 24, 2013 12:20 pm

Catha lzag hoe de engel zenuwachtig werd en ergens kreeg hij medelijden, wist ze wel hoe je lol moest maken? Terwijl hij liep begon Cathal een plan te bedenken. "Wa..wat gaan we precies doen?' Vroeg de engel met een klein stemmetje. Cathal glimlachte vriendelijk en keek haar aan 'we gaan je eerst even wat veranderen, anders word het niet leuk in het dorp.' Zei hij met een glimlach en zag toevallig dat ze een grot in en liet een klein bal van licht te voorschijn komen zodat hij haar goed kon bekijken, Dingo vloog van zijn schouder en vloog op Julliette af 'je hebt Gelijk Dingo, als ze zo het dorp in gaat word iedereen meteen stijf....en dat hoeven we niet.' Zei hij ernstig en keek de engel recht aan 'kan je op 1 of ander manier je jurk veranderen ofzo? of moet ik er 1 voor je halen?' vroeg hij rustig terwijl hij achter haar ging staan en met zijn lange vingers haalde hij voorzichtig door haar haar terwijl hij het in vorm ging leggen. 'Dingo, mag ik wat klipjes?' vroeg hij rustig en pakte de aangereikte klipjes en maakte haar haar vast.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julliette

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-05-13
Leeftijd : 21

Character sheet
Naam: Julliette Ferras
Wezen: Angel
Crush: I felt once that's more than enough for me.

BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   za aug 24, 2013 12:33 pm

Cathal glimlachte vriendelijk en keek haar aan 'we gaan je eerst even wat veranderen, anders word het niet leuk in het dorp.' Zei hij met een glimlach. julliette zette grote ogen op. Wat bedoelde hij? Wat was er mis met haar jurk? Hij was hagelwit en lang. Ze had gedacht dat deze jurk wel geschikt was. maar tja Julliette hield de mode van deze planeet dan ook niet echt bij. De engel werd meegesleurd in een schaarsverlichte grot. Ze werd alleen maar zenuwachtiger van dit alles. Normaal had zij de touwtjes in handen, had zij het plan maar nu nu was ze overgeleverd aan zijn vrije geest. Julliette wist nog van vroeger dat cathal meestal degene was die zonder de plannen werkte, die op zijn gevoel afging. Eerst deed en dan pas dacht. 'kan je op 1 of ander manier je jurk veranderen ofzo? of moet ik er 1 voor je halen?' vroeg hij rustig. ze voelde zijn vingers door haar witte lokken gaan. Ze snapte het niet. Hoe zou ze haar jurk moeten veranderen? Was hij niet lang genoeg? Moest ze schoenen gaan halen? Een mantel? "Wa..wat meot ik aan de jurk veranderen? Moet ik hem langer maken ofzo?" De jurk kwam nu al tot haar enkels maar Julliette snapte werkelijk niet wat voor jurk Cathal in gedachten had. Wat voor jurken ze droegen als ze 's avonds weg gingen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Memories (cathal)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Memories (cathal)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dark Times :: Tyrion :: The Clear Mountain :: The Bright More-
Ga naar: