Dark Times

Kruip in de huid van 1 van de 6 wezens en ontdek een nieuwe wereld...
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 if i could fly

Ga naar beneden 
AuteurBericht
lightning

avatar

Aantal berichten : 99
Registratiedatum : 29-05-13

Character sheet
Naam: Lightning Farron
Wezen: Angel
Crush:

BerichtOnderwerp: if i could fly   ma jul 15, 2013 5:52 pm

Haar kristal blauwe ogen scanden de omgeving. Haar ademhaling ging nog redelijk onregelmatig. Het leek alsof ze nog maar juist een hele lang tijd had gerend zonder enige pauze. Wat ook zo was. Onlangs had ze een iets verkeerde weg genomen, doordat ze was afgedwaald geweest en haar gedachten ergens anders waren geweest. Dat was een grote fout dat ze had gemaakt, ze werd namelijk daardoor nu al gevolgd door schaduwen. ja schaduwen, zo noemde Lightning het aangezien ze het niet herkende, of het niet kon herkennen. Ze zag niet wie of wat het was aangezien het zich in de schaduwen verborg. Daarom noemde lightning het maar schaduwen. Even zuchtte ze opgelucht. Was ze hen echt kwijtgeraakt? Een lichte twijfeling in haar maag was er nog steeds, juist dat zorgde ervoor dat al haar spieren nog waren gespannen en haar ogen nog steeds de omgeving zat te scannen en onderzoeken bij iedere detail. Even hijgde ze nog na terwijl ze haar linker schouder beet nam. Ze voelde namelijk daar iets warms sijbelen. Verbaasd keek ze op als ze haar schouder bekeek en daar heel haar bovenarm open zag. Daarom had ze zoveel steken. De angst overnam haar langzaam spreidde ze haar vleugels, net als bij haar linker arm was haar linker vleugel verscheurd. Daar gaat ze nu niet mee kunnen vliegen. Zonder nog te aarzelen nam ze haar zakdoek en bond haar schouder ermee. Haar vleugels vouwde ze weer zo goed mogelijk op. Een tak dat brak zorgde ervoor dat ze meteen eer begon te rennen. In haar beide hoeken van haar ogen zag ze de schaduwen al. Meteen versnelde ze haar tempo zodat ze achter kwamen te zitten in plaats van naast haar. Wat verderop zag ze dat het of springen was of terug keren, en omdat terug keren geen optie was moest Lighting springen. Ze zal proberen te vliegen maar ze zal er hoogstwaarschijnlijk niet in slagen. Wel wie niet waagt die niet wint toch? Voor dat laatste stukje zette ze al haar energie. En zonder haar tempo te vertragen waagde ze de sprong spreidde haar vleugels kon de spring een beetje verbeteren maar dat was voor korte duur. Haar linker vleugel begon zelf nog meer te scheuren waardoor ze gedwongen was die weer dicht te vouwen. Keek dan ook te laat voor zich waardoor ze recht letterlijk op iemand viel. Haar ogen nog eerst stijf dicht geknepen deed ze nu langzaam open en merkte nu maar pas dat ze recht in de ogen van iemand anders keek. Toen ze beter besefte waar ze nu lag, merkte Lightning dat ze op iemand was gevallen. Haar ogen sperde zich voor even kort wijd open 'sorry sorry' Sprak ze meteen verontschuldigend. Al was ze er nog niet meteen met al haar gedachten bij aangezien ze nog steeds op hem bleef liggen.

-rogue-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: if i could fly   do jul 18, 2013 10:15 am

Rogue had het gezien. De schaduwen die een engel achtervolgden, en daarom was hij hen gevolgd. Die schaduwen kwamen niet van hem, dat wat hem juist aantrok. Wie had hier nog meer de krachten van de schaduwen? Wie was zijn tegenspeler? Hij hoopte erachter te komen door hen te volgen, maar niet in het volle zicht. De magiër hielt een veilige afstand, terwijl hij achter hen aan flitste, met Fro onder zijn arm. Ze gingen aardig snel, en zo heel af en toe was hij hen kwijt, alleen hervond ze dan weer. Met een bedrukt gezicht bleef hij hen volgen, terwijl hij probeerde te onderzoeken wat die schaduwen inhielden, wie de maker daarvan was. Want schaduwen ontstonden niet zomaar. Ze hadden een "meester" of "meesteres", iemand die vertelde wat ze moesten doen of dat ze zelf de afspiegeling waren van die persoon zelf. Als dat laatste zo was geweest, had Rogue geweten wie of wat het was. Nu was het enkel een groot vraag teken, waar hij zo nieuwsgierig naar was. Intussen hielt Fro zich aardig stil, wetend dat dat nu van belang was. Straks gaf die engel hem de schuld van haar achtervolging, en was hij weer de slechterik in dit verhaal. Vanuit de afstand die ze hadden, zag hij hoe de engel zich afzette en haar vleugels spreidde. Echter had Rogue nog niet eerder gezien dat haar ene vleugel was ingescheurd. Was ze gek geworden of zo? Het was toch onmogelijk om goed te vliegen! En hoe moest hij hen nou bij houden, als zij in de lucht was? Zonder er over na te denken flitste hij verder, sneller dan eerst, waardoor hij haar voorbij ging. Het werd tijd om zichzelf eens te showen, misschien dat hij die schaduwen voor haar weg kreeg zodat ze rustig verder lopen kon, in plaats van zichzelf te dwingen te vliegen. Op dat moment stapte Rogue tevoorschijn, hielt hij stil en draaide zich om zodat hij hen kon zien. Fro stond inmiddels naast hem op de grond, zwijgend toe te kijken. Toen pas zag de magiër iets vanuit de lucht op hem afkomen. Heh? Voordat hij het besefte lag Rogue op de grond, met een gewicht bovenop zich. Verdomme, waar waren zijn reflexen toch gebleven? Zijn kwade gedachten vervaagde algauw toen hij zag wíe er bovenop hem lag. De engel... Zijn rode ogen keken recht in de hare, en een ongemakkelijk gevoel trok door hem heen, alle spieren in zijn lichaam spanden zich aan. 'sorry sorry' Hoorde hij haar zeggen, alleen direct reageren deed Rogue niet. Dit was compleet nieuw voor hem, onwennig en zeer ongemakkelijk. Langzaam schraapte hij zijn keel. 'Het... geeft niet, denk ik,' mompelde hij. 'Maar zou je nu wel van me af willen gaan, alsjeblieft?'
Terug naar boven Ga naar beneden
lightning

avatar

Aantal berichten : 99
Registratiedatum : 29-05-13

Character sheet
Naam: Lightning Farron
Wezen: Angel
Crush:

BerichtOnderwerp: Re: if i could fly   ma jul 22, 2013 5:44 pm

Lightning bleef rennen. Dat was nog het enige wat ze deed. Ze had geen enkel idee vanwaar die schaduwen vandaan kwam. Ze waren er opeens, zomaar uit het niks verschenen. waren tevoorschijn gekomen juist toen Lightning weg wou vliegen terug naar haar eigen gebied. Een schaduw had haar vleugel te pakken kunnen krijgen, en ze had geen flauw idee hoe maar meteen bij zijn aanraking werd een groot deel van haar vleugel verscheurd. Het had vreselijk veel pijn gedaan, maar het enige wat Lightning erop had kunnen doen was de schaduw van haar af krijgen door haar vleugels weer te laten verdwijnen, daarna had ze het meteen gedwongen op een lopen gezet. Gelukkig had ze een uitstekende conditie, ze vloog namenlijk alleen maar als ze zeer lange afstanden moet afleggen. Deels hield ze van vliegen het gaf haar een gevoel van vrijheid. Maar anderzijds hield ze er niet van want dan kwam het merk tevoorschijnt, iets dat ze zoveel mogenlijk probeerde te vermijden, dus zag je haar vaak een shirt met lange mouwen dragen, al was dat wel onmogelijk nu het warm weer was. Wat verderop zag ze een berg, dus ze zat op een heuvel. Zonder te aarzelen sprintte ze nog veel harder en sprong dan letterlijk in de lucht, spreidde haar vleugels, en probeerde ze te vliegen al had ze wel geweten dat het onmogelijk was. Het enige wat ze niet had verwacht was dat ze recht op iemand was gevallen. Het besef kwam maar zeer langzaam waardoor ze zich wel verontschuldigde maar nog niet meteen door had dat ze van hem af moest gaan kruipen. . 'Het... geeft niet, denk ik,' mompelde hij. 'Maar zou je nu wel van me af willen gaan, alsjeblieft?' haar kristal blauwe ogen sperde zich nog wat meer . 'ow ja, sorry daarvoor' Meteen krabbelde ze overeind en stak een hand uit om hem recht te helpen. dat is wel het minste dat ze kon doen 'Euhm...gaat het? Ik hoop dat je, je niet hebt bezeerd." Sprak ze waarbij ze al ondertussen weer stilaan zichzelf werd en van de verrassing bekwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: if i could fly   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
if i could fly
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dark Times :: Tyrion :: Dangerous Forest Piece :: The Forest of Howling-
Ga naar: